(Foto) Aglomerație în Poiana Brașov. „Pe lângă faptul ca nu era nimeni de la politie pentru a mai atrage atenția asupra purtării măștii sau distanțării, am remarcat ca a sari peste rand ne caracterizează pe o mulțime dintre noi”

Last Updated on ianuarie 22, 2021 Continuă aglomerația în Poiana Brașov. Mulți schiori fără mască, fără să păstreze distanțanțarea fizică.

Cornel: „Joi, 21 ianuarie, a fost o zi extrem, extrem de aglomerata in Poiana Brasov.
Pe lângă faptul ca nu era nimeni de la politie pentru a mai atrage atentia asupra purtarii mastii sau distantarii, am remarcat ca a sari peste rand ne caracterizeaza pe o multime dintre noi. In special pe cei insotiti de monitorii de la Ana Teleferic.

(Foto) Aglomerație în Poiana Brașov. „Pe lângă faptul ca nu era nimeni de la politie pentru a mai atrage atenția asupra purtării măștii sau distanțării, am remarcat ca a sari peste rand ne caracterizează pe o mulțime dintre noi” 1 (Foto) Aglomerație în Poiana Brașov. „Pe lângă faptul ca nu era nimeni de la politie pentru a mai atrage atenția asupra purtării măștii sau distanțării, am remarcat ca a sari peste rand ne caracterizează pe o mulțime dintre noi” 2 (Foto) Aglomerație în Poiana Brașov. „Pe lângă faptul ca nu era nimeni de la politie pentru a mai atrage atenția asupra purtării măștii sau distanțării, am remarcat ca a sari peste rand ne caracterizează pe o mulțime dintre noi” 3

In timp ce coada era ca in foto 1, se intra cu zecile ca in foto 2, 3 la telecabina Capra Neagra”.
Ce parere aveti?

Poiana Brasov/ Romania: 22 Ian. 2021 ❄️
🌡 -1°C #Postavaru
🌡+ 2°C #PoianaBrasov

🚡 Telegondola: – 09:00 – 16:00 ✅
🚠 Telecabina Kanzel: – 09:00 – 16:00 ✅
🚠 Telecabina Capra: – 09:00 – 16:00 ✅
⛷🏂Telescaun Ruia: – 09:00 – 15:20 ✅

⛷🏂Teleschi Ruia: – 09:00 – 15:20 ✅
⛷🏂Teleschi Stadion: – 09:00 – 16:00 ✅
⛷🏂Teleschi Bradul: – 09:00- 18:00 ✅

⛷🏂Teleschi Subteleferic: – ( dupa ora 11:00)- 16:00 ✅
⛷🏂 SnowParc Bradul: – ( dupa ora 10:00) – 16:00 ✅
❗️ Toate partiile amenajate excelent!!! Fara Lupului inferior ! Cer senin cu vant.

Previous Story

Românca depistată cu Covid-19, care a leșinat în avionul spre Madrid, a ignorat carantina și a mers la o înmormântare în Brașov. Reacția lui Raed Arafat

Next Story

Brașov. Viceprimarul Flavia Boghiu: „Două microbuze de la RATBV  vor prelua persoanele greu deplasabile, cu dizabilități sau fără aparținători să ajungă la centrele de vaccinare”