Brașov. Înșelătorie? Rareș: „S-a trezit mătușă-mea ieri la ușă cu un nene cu masca medicala si niște eprubete in mana. S-a prezentat ca e de la DSP si a fost trimis sa facă test Covid”

Last Updated on ianuarie 7, 2021 Un brașovean atrage atenția asupra unei situații în care a fost implicată mătușa sa. Un individ a fost acasă la ea pentru a-i face testul COVID. Test pe care nu-l solicitase.

Pe grupul de Facebook „Ce îți trebuie frate Brașov?” Rareș a scris: „S-a trezit mătușă-mea ieri la ușă cu un nene cu masca medicala si niște eprubete in mana. S-a prezentat ca e de la DSP si a fost trimis sa facă test Covid. Avea adresa corecta dar numele greșit.

Brașov. Înșelătorie? Rareș: „S-a trezit mătușă-mea ieri la ușă cu un nene cu masca medicala si niște eprubete in mana. S-a prezentat ca e de la DSP si a fost trimis sa facă test Covid” 1
(foto arhiva)

Oare a dat cineva teapa celor de la DSP sau era o încercare de înșelătorie?

Mi se pare ciudat ca a venit DSP-ul asa acasa cu testul, doar cu o masca de panza si cand a inceput sa il latre cainele si a auzit-o pe fimea urland dupa usa si-a cerut scuze si a disparut imediat.

Szasz R.: DSP-ul nu vine sa faca test! Vin cei de la ambulanta imbracati in cosmonaut…nu intra in casa…eu am iesit la poarta! Cei de la DSP suna doar sa faca verificari! Nu va lasati pacaliti!! Cu siguranta intra in casa si fura ceva…in cel mai bun caz!

Flori F.: La începutul pandemiei DSP-ul veneau în echipe de câte 2 echipați corespunzător și recoltau probele de la pacienți din domiciliul acestora.Acum nu-ți mai intră în casă, opresc ambulanța în fața blocului unde locuiești și ești solicitat să te prezinți, probele recoltându-se în ambulanță!

Marinik K.: Au mai găsit o soluție cum sa însele și sa fure din casele oamenilor a căzut chestia cu accidentul acum e cu covidul

Elena H.: În primul rand trebuiau sa prezinte o legitimație si in al doilea rand trebuiau sa dea explicații clare ce caută acolo. Trebuiau pozați si sunat la poliție sa va spuneți povestea

Previous Story

Accident Brașov. Femeie de 70 de ani lovită pe trecere exact în ziua în care primarul Allen Coliban anunța noi măsuri pentru protejarea pietonilor. „Am decis să luăm mai multe măsuri în acest sens”:

Next Story

Allen Coliban: „Jumătate de munte. Atât avem schiabil în Poiana Brașov.. Când mii de oameni depind de un singur telescaun, coada capătă proporții”