Allen Coliban: „Jumătate de munte. Atât avem schiabil în Poiana Brașov.. Când mii de oameni depind de un singur telescaun, coada capătă proporții”

Last Updated on ianuarie 7, 2021 Primarul Allen Coliban a făcut astăzi o inspecție în Poiana Brașov unde a remarcat și coada uriașă de la telescaun.

Allen Coliban: „Jumătate de munte. Atât avem schiabil în Poiana Brașov, și asta pentru că niște oameni faini lucrează să compenseze lipsa de zăpadă și temperaturile pozitive din ultimele săptămâni.

Allen Coliban: „Jumătate de munte. Atât avem schiabil în Poiana Brașov.. Când mii de oameni depind de un singur telescaun, coada capătă proporții” 1

Când mii de oameni depind de un singur telescaun, coada capătă proporții.

Monitorii de schi din Poiana Brașov au pregătit astăzi traseul teleschiului Ruia, singura soluție disponibilă în condițiile date pentru a disipa coada de la telescaun. Pentru această operațiune fost necesară amenajarea “la picior” și “la lopată”. Respect, Emil Farcasanu&co!

PS. Mâine se anunță ninsoare. 🤞 🤞”

Vezi aici Video:

Previous Story

Brașov. Înșelătorie? Rareș: „S-a trezit mătușă-mea ieri la ușă cu un nene cu masca medicala si niște eprubete in mana. S-a prezentat ca e de la DSP si a fost trimis sa facă test Covid”

Next Story

Ninge în Poiana Brașov. Emil Farcasanu: funcționează telegondola, telecabina Capra Neagra, telecabina Kanzel, telescaunul Ruia. Toate partiile bune pana la telescaunul Ruia