Accident Brașov. Femeie de 70 de ani lovită pe trecere exact în ziua în care primarul Allen Coliban anunța noi măsuri pentru protejarea pietonilor. „Am decis să luăm mai multe măsuri în acest sens”:

Last Updated on ianuarie 7, 2021 În ziua în care primarul Allen Coliban a anunțat noi măsuri pentru siguranța pietonilor, o femeie a fost lovită pe trecere la intersecția str. Calea București cu str. Carpaților.

Victima, o femeie in vârstă de 70 ani, este în stare conștientă. În accident au fost implicate două autoturisme și pietonul (victima), conform martorilor.
Polițiștii de la Biroul Rutier al Poliției mun. Brașov fac cercetări în caz, anunță mytex.ro.

Allen Coliban: „🚸 Siguranța pietonilor — o prioritate pentru noi, am decis să luăm mai multe măsuri în acest sens:
– Iluminarea mai multor treceri de pietoni
– Semaforizarea mai multor treceri de pietoni

Accident Brașov. Femeie de 70 de ani lovită pe trecere exact în ziua în care primarul Allen Coliban anunța noi măsuri pentru protejarea pietonilor. „Am decis să luăm mai multe măsuri în acest sens”: 1

– Sistem inteligent de management al traficului
Sper să vedem din ce în ce mai puține accidente și ca fiecare dintre noi să se simtă în siguranță atunci când este în apropierea unei astfel de treceri, fie că e vorba de pietoni sau șoferi”.

Cristina Anghel: „Domnule Primar Coliban, as aprecia un HCL cu obligativitatea că pedeștrii/pietonii sa poarte elemente reflectorizante la lăsarea serii, pt a fi mai vizibili pe la trecerile de pietoni.

In tarile civilizate, încotro ne tot uităm, și câinii scoși la plimbare trebuie sa poarte zgardă reflectorizanta, pt a fi vizibili.
După cum observați și dvs, la noi este obiceiul că iarna toată lumea să îmbrace geci, paltoane negre, și nu se observă pe la treceri, și se expun accidentelor.
Trebuie sa ai ochi de vultur pt a-i vedea seara sau dimineață la prima oră.

Un element reflectorizant de la adidas se poate observa de la cca 200m”.

Gabriela E.: Ar mai fi ceva ce politia sau primaria ar putea sa faca la TOATE trecerile de pietoni: sa puna un stalpisor sau ceva langa trecere astfel incat sa nu se poată parca vreo 5m langa ea. Nu se vad pietonii de mașinile parcate.

Colac C.: „Monitorizare video sau mai mult control in trafic. In Răcădău tot mai rar se acordă prioritate la pietoni”

Stoian D.: „Eliminarea trecerilor de langa sensurile giratorii ar fi un mare castig atat din dpdv fluidizare trafic dar si dpdv siguranta pietoni.”

Mircea D.: Dacă puneți încă trei semafoare pe Calea București între Lacurilor și Mac, din care una la Carrefour, practic blocați tot traficul acolo. Exista sensuri giratorii unde oricum încetinești? Acum doriți sa blocam orașul? Inclusiv RAT se va bloca și va creste timpul de așteptare! E bătaie de joc!

Previous Story

BREAKING – 4951 de cazuri noi de Covid-19, la 31.393 de teste efectuate. Situația la Brasov!

Next Story

Brașov. Înșelătorie? Rareș: „S-a trezit mătușă-mea ieri la ușă cu un nene cu masca medicala si niște eprubete in mana. S-a prezentat ca e de la DSP si a fost trimis sa facă test Covid”