Brașov: Cătălin: „Nu turiștii sunt cei care au acaparat trotuarele din Schei. Pe la 16:30 am dat o tura la Pietrele lui Solomon. Am văzut prin Schei multe mașini lăsate pe trotuare”

S-a dar vina pe turiști pentru blocajul auto din Șchei. Se pare însă că sunt foarte multe mașini ale riveranilor parcate chiar pe trotuare. Va avea curaj primarul Allen Coliban să facă o mică „curățenie” de amenzi în cartierul său?

Pe grupul de Facebook Brașovul Civic, Catalin B. a scris: „Pe la 16:30 am dat o tura la Pietrele lui Solomon. Am văzut prin Schei multe mașini lăsate pe trotuare. Multe mașini care stăteau de ceva timp acolo. Cineva spunea că ar fi bine ca accesul turiștilor cu mașinile în Schei sa fie restricționat, ca ar elibera străzile și trotuarele.

Brașov: Cătălin: „Nu turiștii sunt cei care au acaparat trotuarele din Schei. Pe la 16:30 am dat o tura la Pietrele lui Solomon. Am văzut prin Schei multe mașini lăsate pe trotuare” 1

Însă dacă mergem în cursul săptămânii, seara, ne dăm seama că nu turiștii sunt cei care au acaparat trotuarele din Schei. In alta ordine de idei, parcarea (improvizată, nu amenajata) de sus de la Pietre era la jumătate din capacitate.

Oare accesul exclusiv al riveranilor este soluția pentru Șchei sau trebuie luate și alte măsuri care să îi privească și pe riverani?