Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/brasovromania/public_html/wp-content/themes/fox/inc/admin/import.php on line 394
Brașov. Allen Coliban pregătește o revoluție în trafic: tramvai și tren metropolitan

Brașov. Allen Coliban pregătește o revoluție în trafic: tramvai și tren metropolitan

Last Updated on ianuarie 23, 2021 Brașovul suferă la capitolul poluare iar una dintre cele mai simple măsuri de reducere este introducerea tramvaielor. Tramvaie care nu sunt pe gustul șoferilor pentru că vor fi nevoiți să lase mașinile acasă. Însă orașul nu poate fi sufocat din cauza unor șoferi agresivi și gălăgioși. Toate marile orașe își dezvoltă liniile de tramvai.

Allen Coliban: „Fonduri, trenuri și tramvaie.
Închei o săptămână lungă, cu o discuție importantă despre transportul feroviar metropolitan. Va mai dura, prin urmare astăzi nu vom avea Jurnalul Primarului. Ne revedem marți – până atunci, un weekend fain să aveți!”

Brașov. Allen Coliban pregătește o revoluție în trafic: tramvai și tren metropolitan 1

Cristina Anghel: „Eu cred că o colaborare cu CFR pe traseul Hărman-Triaj-Craiter-Gara-Tractorul-Bartolomeu ar reduce foarte mult din traficul auto in oraș. Daca ar fi automotoare la intervale de 10 minute, garantat aș lăsa acasă mașina”.

Dragos Florin David: „Noaptea “proiectelor lungi”
Am început ziua cu piste de biciclete(&trotinete 😉) și am terminat-o în miez de noapte cu tren metropolitan, tramvai, transport metropolitan, parcuri, conexiuni cu aeroportul, cu platformele industriale, între localitățile zonei metropolitane, spital, creșe, grădinițe, locuri de joacă, PUG-ul, PATZM-ul, fonduri europene, echipe și specialiști.

Și în toate acestea prioritatea a fost comunitatea!
Totul este să vrei, să poți dar mai ales să simți!

Mihai Nanu: „🚃 Tramvaiul din Innsbruck 🇦🇹
Capitala provinciei tiroleze austriece, Innsbruck e binecunoscut pentru sporturile de iarnă, având un centru vechi cu străzi înguste și arhitectură asemănătoare cu cea a orașelor din Transilvania.
Brașov. Allen Coliban pregătește o revoluție în trafic: tramvai și tren metropolitan 2

Brașov. Allen Coliban pregătește o revoluție în trafic: tramvai și tren metropolitan 3

Brașov. Allen Coliban pregătește o revoluție în trafic: tramvai și tren metropolitan 4

Tramvaiul cu aburi a fost introdus în 1891, cu doar un an înaintea Brașovului. Electrificarea lui a început în 1905, la Brașov ar fi trebuit prin 1906, s-a amânat cu un deceniu, deoarece trebuia ca primăria să construiască uzina electrică, iar apoi a venit Primul Război Mondial.

Din 2008, Innsbruck are o flotă de tramvaie low-floor Bombardier (nu bate, nu troncane și culmea, nu se vaită nimeni că încurcă traficul) și o rețea de patru linii, a cincea fiind deja în construcție”.

Previous Story

Brașov. Restaurantele la un pas de redeschidere! Scădere spectaculoasă a ratei de infectare! Situația epidemiologică din Brașov este următoarea

Next Story

Brașov. Rata de infectare a scăzut sub 3! Când se pot redeschide restaurantele în interior