Brașov. Restaurantele la un pas de redeschidere! Scădere spectaculoasă a ratei de infectare! Situația epidemiologică din Brașov este următoarea

Last Updated on ianuarie 22, 2021 Vești tot mai bune pentru cei care lucrează în domeniul Horeca. Restaurantele sunt la un pas de redeschidere.

Rata de infectare în municipiu a scăzut la 3.07. Sub 3, restaurantele pot fi redeschise. Brașovul a intrat în scenariul roșu la finalul lunii octombrie.

Brașov. Restaurantele la un pas de redeschidere! Scădere spectaculoasă a ratei de infectare! Situația epidemiologică din Brașov este următoarea 1

Beclean – 5,77
Cristian – 4,99
Sânpetru – 3,99
Brașov- 3,07
Bran – 2,99
Hărman – 2,93
Codlea – 2,66
Brașov. Restaurantele la un pas de redeschidere! Scădere spectaculoasă a ratei de infectare! Situația epidemiologică din Brașov este următoarea 2

Instituția Prefectului informează că, potrivit datelor centralizate de Direcția de Sănătate Publică, situația epidemiologică privind COVID-19 în județul Brașov se prezintă astfel:
► În cele 7 centre locale din județul Brașov de testare COVID-19 s-au prelucrat 134.493 teste, dintre care 653 teste în ziua 20 ianuarie. Acestora li se adaugă testele recoltate în județul Brașov care au fost prelucrate la alte centre din țară.
■ 25.363 pacienți au fost declarați vindecați

■ 295 pacienți sunt internați în spitale, dintre care 28 la ATI
■ 1.196 persoane cu test pozitiv se află în izolare la domiciliu
■ 1.331 persoane sunt în carantină la domiciliu

■ 0 persoane în carantină instituționalizată
■ 637 persoane au decedat.

Previous Story

Video Brașov. 7 autoturisme lovite de o șoferiță beată pe strada Uranus. „Uite aici ce frumos mi-a fost aranjata masina parcata”

Next Story

Brașov. Allen Coliban pregătește o revoluție în trafic: tramvai și tren metropolitan