Foto Brașov. Un Jandarm curajos a stins un incendiu. „A observat la o scară de bloc vecină cum o scânteie a cuprins instalația electrică”

Last Updated on decembrie 10, 2020 Un jandarm de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Burebista Brașov a stins un incendiu care izbucnise la o scară de bloc vecină care a cuprins instalația electrică.

Gruparea Burebista: „#întotdeauna_puteți_conta_pe_noi
Campionul nostru Daniel Ioan Bălăiță a dovedit astăzi că este rapid, nu numai la sala de antrenament!

Foto Brașov. Un Jandarm curajos a stins un incendiu. „A observat la o scară de bloc vecină cum o scânteie a cuprins instalația electrică” 1 Foto Brașov. Un Jandarm curajos a stins un incendiu. „A observat la o scară de bloc vecină cum o scânteie a cuprins instalația electrică” 2 Foto Brașov. Un Jandarm curajos a stins un incendiu. „A observat la o scară de bloc vecină cum o scânteie a cuprins instalația electrică” 3 Foto Brașov. Un Jandarm curajos a stins un incendiu. „A observat la o scară de bloc vecină cum o scânteie a cuprins instalația electrică” 4 Foto Brașov. Un Jandarm curajos a stins un incendiu. „A observat la o scară de bloc vecină cum o scânteie a cuprins instalația electrică” 5

A observat la o scară de bloc vecină cum o scânteie a cuprins instalația electrică. 🔥
Nu a aruncat prosopul, cum se spune în box, ci l-a folosit, la propriu, pentru a stopa extinderea focului buclucaș ce alerga în viteză pe cablul aflat sub izolația blocului.🕵️

A apelat imediat serviciul de urgență 112, colegii de la ISU intervenind prompt și eficient!🚒
Felicitări Campionule, astăzi ai mai obținut o medalie, dar nu de aur, ci de onoare!🏵️
Suntem mândri de tine!👏👏👏👏”

Previous Story

Accidente Brașov. Doi pietoni spulberați de mașini

Next Story

Brașov. Adi, mesaj pentru Primărie: „Trecerea de pietoni pe care o traversează copiii mei in drum spre școală are marcata exact lângă ea loc de parcare”