Accidente Brașov. Doi pietoni spulberați de mașini

Last Updated on decembrie 10, 2020 Doi pietoni au fost spulberați de mașini în această dimineață în două accidente diferite, la aceeași oră. Cele două victime au fost transportate la spital.

„Intervenim pentru acordarea primului ajutor medical unor pietoni accidentați. Prima intervenție este pe strada Zizinului, victima un bărbat de aproximativ 64 de ani, este conștientă, prezintă un traumatism cranio-cerebral, va fi transportată la spital de echipajul SMURD.
Accidente Brașov. Doi pietoni spulberați de mașini 1

A doua intervenție este pe stada Buzești, victima, femeie de aproximativ 60 de ani, este conștientă dar confuză, va fi transportată la spital de echipajul SMURD de terapie intensivă cu medic.”, a explicat pentru brasovtv.com purtătorul de cuvânt al I.S.U. Brașov, Luiza Dănilă.

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov.  Mădălina: „Doamna viceprimar Flavia Boghiu …Să trimiți lumea (și mai ales copii de creșă!!!) prin spitale în plină pandemie e crimă curată!”

Next Story

Foto Brașov. Un Jandarm curajos a stins un incendiu. „A observat la o scară de bloc vecină cum o scânteie a cuprins instalația electrică”