Brașov.  Mădălina: „Doamna viceprimar Flavia Boghiu …Să trimiți lumea (și mai ales copii de creșă!!!) prin spitale în plină pandemie e crimă curată!”

Last Updated on decembrie 9, 2020 Primăria Brașov a anunțat că a redeschis de astăzi creșele dar copiii trebuie să prezinte un set de analize. Cu alte cuvinte copii, părinți sunt trimiși în zone potențiale de infectare cu coronavirus. La aceste adeverințe medicale se renunțase la un moment dat.

Mădălina Lungu: „Doamna viceprimar Flavia Boghiu, apreciem și mulțumim pentru redeschiderea creșelor.
Cumva am înțeles și necesitatea adeverinței de la medicul de familie, deși aceștia din urmă (ca și categorie) nu sunt foarte fericiți în ceea ce privește aceste solicitări, mai ales că nu sunt obligați să emită aceste adeverințe. Dar de aici și până să ni se transmită ca este nevoie și de exudat faringian și exament coproparazitologic e cale tare lungă! 😕

Brașov.  Mădălina: „Doamna viceprimar Flavia Boghiu ...Să trimiți lumea (și mai ales copii de creșă!!!) prin spitale în plină pandemie e crimă curată!” 1

Să trimiți lumea (și mai ales copii de creșă!!!) prin spitale în plină pandemie e crimă curată! Mai ales că aceste teste au fost făcute în urmă cu doar 3 luni, la începerea anului școlar. Niciodată nu au mai fost cerute în timpul anului, la grădinița și la școală nici nu se mai cer! Asta ca să nu mai punem la socoteală ca vorbim de numai 2 săptămâni de frecventare, până la Crăciun.

Nici măcar nu prea avem timp să le facem. Să zicem că mâine luăm trimitere, vineri recoltăm… la exudat o să avem rezultat cel mai devreme miercurea viitoare, timp în care copiii vor fi fost deja la creșă și vor fi apucat să facă schimb de tot felul de stafilococi, streptococi ori paraziți. Ne poate explica și nouă cineva care este rolul acestei solicitări?”

Previous Story

Brașov. Mall sau parc? Allen Coliban: Ție ce ți-ar plăcea să facem la fosta platformă industrială Rulmentul?

Next Story

Accidente Brașov. Doi pietoni spulberați de mașini