Brașov. Poliția Locală în era Allen Coliban: A închis un şantier al dezvoltatorilor imobiliari. Controale în Tractorul, Poiana Braşov şi pe Calea Poienii

Last Updated on decembrie 17, 2020 Cu Allen Coliban primar, Poliția Locală și-a adus aminte că are în atribuții verificarea șantierelor de la dezvoltatorii imobiliari. Unul a fost închis, 5 au fost amendate, în ultima perioadă.

Inspectori cadrul Biroului Disciplina în Construcţii şi Afişaj Stradal din Primăria Braşov, împreună cu poliţişti locali de la Biroul de Ordine Publică Zona Turistică au efectuat din nou controale în Poiana Braşov, Calea Poienii, dar şi în cartierul Tractorul pentru verificarea şantierelor, în vederea respectării prevederilor Legii 50/1991 (r) şi prevederile Legii 185/2013 şi HCL 562/2013.

Brașov. Poliția Locală în era Allen Coliban: A închis un şantier al dezvoltatorilor imobiliari. Controale în Tractorul, Poiana Braşov şi pe Calea Poienii 1

Printre neregulile identificate de lucrătorii Poliţiei Locale Braşov se număra nerespectarea planşei de organizare a şantierului, dar şi inexistenţa platformei de spălare a roţilor la ieşirea camioanelor din şantier.

Într-unul din cazuri, pe lângă sancţiune, dezvoltatorului imobiliar i s-a pus în vedere, ca măsură complementară, să oprească de îndată lucrările şi să le încadreze în prevederile autorizaţiei de construire, ţinând cont de faptul că agenţii au constatat că nu a fost respectat proiectul tehnic care a stat la baza emiterii autorizaţiei de construire”, a declarat reprezentanta Poliţiei Locale Braşov.

Suma totală a sancţiunilor aplicate de poliţiştii locali la cele cinci şantiere găsite cu nereguli a fost de 20.000 de lei.

Previous Story

Revelion Brașov. Fără artificii în Piața Sfatului. Vor fi la Cetăţuie, în Tractorul şi în Bartolomeu

Next Story

Foto Brașov. Medicul Dan Grigorescu: „Respect, Millenium! Mulțumim că existați! În plină perioadă de tortură guvernamentală a patronatului din HoReCa, iată că mai există/rezistă un loc de suflet pentru împătimiții gastronomiei”