Foto Brașov. Medicul Dan Grigorescu: „Respect, Millenium! Mulțumim că existați! În plină perioadă de tortură guvernamentală a patronatului din HoReCa, iată că mai există/rezistă un loc de suflet pentru împătimiții gastronomiei”

Last Updated on decembrie 17, 2020 Medicul Dan Grigorescu le mulțumește celor de la restaurantul Millenium pentru că nu au închis în această perioadă grea și păstrează deschisă terasa de vară-iarnă.

Grigorescu Dan: „În plină perioadă de tortură guvernamentală a patronatului din HoReCa, iată că mai există/rezistă un loc de suflet pentru împătimiții gastronomiei: Millenium!

Foto Brașov. Medicul Dan Grigorescu: „Respect, Millenium! Mulțumim că existați! În plină perioadă de tortură guvernamentală a patronatului din HoReCa, iată că mai există/rezistă un loc de suflet pentru împătimiții gastronomiei” 1 Foto Brașov. Medicul Dan Grigorescu: „Respect, Millenium! Mulțumim că existați! În plină perioadă de tortură guvernamentală a patronatului din HoReCa, iată că mai există/rezistă un loc de suflet pentru împătimiții gastronomiei” 2 Foto Brașov. Medicul Dan Grigorescu: „Respect, Millenium! Mulțumim că existați! În plină perioadă de tortură guvernamentală a patronatului din HoReCa, iată că mai există/rezistă un loc de suflet pentru împătimiții gastronomiei” 3 Foto Brașov. Medicul Dan Grigorescu: „Respect, Millenium! Mulțumim că existați! În plină perioadă de tortură guvernamentală a patronatului din HoReCa, iată că mai există/rezistă un loc de suflet pentru împătimiții gastronomiei” 4

Înarmați cu ironie și pasiune, echipa de prieteni de la Millenium (indiferent de postura de patroni sau de angajați) luptă zilnic cu încercările din ce în ce mai absurde ale “comandanților a-toate-decidenți”, reușind să ne dăruiască, nouă, celor care le călcăm pragul, o atmosferă în care ne transformăm instantaneu, din clienți în prieteni, din oaspeți în membri ai familiei!

Iar când se mai și potrivește un colind, seara, din minunată, devine magică…
Respect, Millenium!

Mulțumim că existați!

Previous Story

Brașov. Poliția Locală în era Allen Coliban: A închis un şantier al dezvoltatorilor imobiliari. Controale în Tractorul, Poiana Braşov şi pe Calea Poienii

Next Story

Brașovul, cea mai mare rată de infectare din județ. Situația pe localități