Revelion Brașov. Fără artificii în Piața Sfatului. Vor fi la Cetăţuie, în Tractorul şi în Bartolomeu

Last Updated on decembrie 17, 2020 Primarul Allen Coliban, obligat de pandemie, schimbă modul de sărbătorire în Noul An. Nu vor mai fi artificii în Piața Sfatului. Vor fi în schimb la Cetăţuie, în Tractorul şi în Bartolomeu

Prefectul Cătălin Văsii a declarat pentru bzb.ro că autorităţile nu intenţionează să decaleze orarul restricţiilor, astfel încât braşovenii să sărbătorească venirea noului an pe străzi, cum făceau majoritatea până acum.

Revelion Brașov. Fără artificii în Piața Sfatului. Vor fi la Cetăţuie, în Tractorul şi în Bartolomeu 1

Focurile de artificii nu sunt motive pentru a te deplasa pe timp de noapte”, a spus sursa citată.

În aceste condiţii, prefectul a precizat că va avea o discuţie cu primarul Allen Coliban în vederea devansării.

Poate chiar să se realizeze acele spectacole ceva mai devreme”, a spus prefectul, mai în glumă, mai în serios. Primăria Braşov a lansat deja licitaţia publică în vederea organizării tradiţionalului foc de artificii din noaptea dintre ani.

Faţă de anii trecuţi, de această dată ar urma să fie organizate spectacole priotehnice în trei zone ale Braşvoului: la Cetăţuie, de pe Dealul Straja, altul din zona Tractorul, din parcarea Coresi Shopping Resort, iar cel de-al treilea din zona Avantgarden Bartolomeu. Pentru cele 3 focuri de lumini (fiecare urmând să dureze câte trei minute) sunt puse la bătaie 130.000 de lei, fără TVA, respectiv 154.700 de lei, cu tot cu TVA.

Previous Story

Brașov. Rata de infectare a sărit iar de 7. Situația pe localități

Next Story

Brașov. Poliția Locală în era Allen Coliban: A închis un şantier al dezvoltatorilor imobiliari. Controale în Tractorul, Poiana Braşov şi pe Calea Poienii