Brașov. Kaufland a început construcția noului magazin de pe fostul stadion Tractorul

Last Updated on decembrie 15, 2020 Baza sportivă Forex, fostă Tractorul, a fost demolată pentru a se construi un hipermaket Kaufland. A existat la un moment dat intenția de a se bloca această construcție din partea celor de la USR dar inițiativa s-a pierdut.

La sfârşitul săptămânii trecute, constructorul contractat de Kaufland pentru amenajarea noului magazin din Tractorul şi-a instalat organizarea de şantier, iar din această dimineaţă „a intrat în pâine”.

Brașov. Kaufland a început construcția noului magazin de pe fostul stadion Tractorul 1

Vechiul terenul de fotbal a început să fie excavat pentru a se turna fundaţia hipermaketului, o investiţie ce va totaliza 10 milioane de euro, în conformitate cu estimările retailer-ului, în aceşti bani intrând însă şi costul achiziţiei terenului, anunță bzb.ro.

Potrivit autorizaţiei de construire emisă de Primăria Braşov în luna mai, lucrările trebuie finalizate în următorii doi ani, dar este de aşteptat ca nemţii să pună în funcţiune hipermarketul într-un an, după cum au făcut şi în cazul altor magazine pe care le-au amenajat.

Previous Story

Aeroportul Brașov, primele zboruri ar putea fi în septembrie 2021. Negocieri pentru destinații ca Londra, Munchen, Roma şi Viena

Next Story

Brașov. Viceprimarul Flavia Boghiu își cere scuze după ce a ocupat un loc de parcare, fără să lase un număr de telefon în parbriz. „Efectiv, să-mi las numărul de telefon. Nu-mi stă în fire, dar pot să înțeleg și să rezonez cu nervii pe care ți-i provoacă situațiile de genul”