Aeroportul Brașov, primele zboruri ar putea fi în septembrie 2021. Negocieri pentru destinații ca Londra, Munchen, Roma şi Viena

Last Updated on decembrie 14, 2020 Noi date despre stadiu Aeroportului Brașov au fost oferite astăzi de Alexandru Anghel, directorul Direcţiei Implementare Aeroport din cadrul Consiliului Judeţean (CJ) Braşov.

Stadiul lucrărilor la terminalul de pasageri a ajuns la peste 80%, clădirea fiind deja construită. În prezent se lucrează la compartimentări, la instalaţii şi la echipamente, inclusiv echipamentele de la subsol pentru sortarea bagajelor.

Aeroportul Brașov, primele zboruri ar putea fi în septembrie 2021. Negocieri pentru destinații ca Londra, Munchen, Roma şi Viena 1

S-au scos la licitaţie, recent, lucrările privind sistemul de televiziune cu circuit închis. Sunt în execuţie mai multe clădiri-suport privind reţelele de utilităţi, precum şi drumul de acces din drumul judeţean către aeroport”, a declarat, pentru Adevărul, Alexandru Anghel, directorul Direcţiei Implementare Aeroport din cadrul Consiliului Judeţean (CJ) Braşov.

Alexandru Anghel amai declarat că se negociază destinații de pe Aeroportul Brașov. „Am avut discuţii la Braşov cu Lufthansa, El Al, Blue Air, Wizz Air şi LOT. Companiile vor să vadă care este potenţialul zonei”.

Deocamdată nu s-au stabilit destinaţii punctuale. Din câte am aflat, sunt vizate în special Londra, Munchen, Roma şi Viena. Conform studiilor, Braşovul ar putea ajunge la 15-20 de destinaţii care pot fi operate. Toate acestea se vor deschide într-un anumit ritm: se va începe cu maximum trei, apoi, pe parcurs, se vor mai adăuga câte două sau câte trei.

Previous Story

Brașov. Nirolf Gherbe: „S-a deschis (în sfârșit) și Mall-ul AFI-Brașov. Unde-i ” BULUCEALA ” de mașini, ‘ștaurile’ interminabile care se preconizau și care sufocau Brașovul de nu se mai putea circula nici din colo, nici dincoace”

Next Story

Brașov. Kaufland a început construcția noului magazin de pe fostul stadion Tractorul