Brașov. Viceprimarul Flavia Boghiu își cere scuze după ce a ocupat un loc de parcare, fără să lase un număr de telefon în parbriz. „Efectiv, să-mi las numărul de telefon. Nu-mi stă în fire, dar pot să înțeleg și să rezonez cu nervii pe care ți-i provoacă situațiile de genul”

Last Updated on decembrie 15, 2020 Viceprimarul Flavia Boghiu și-a cerut scuze ieri pe Facebook după ce a ocupat un loc de parcare, fără să lase un număr de telefon în parbriz.

Flavia Boghiu: „Ce ție nu-ți place…eu tocmai am făcut și îmi pare rău.
Îmi dau seama cât de deranjant este să vii acasă și să îți găsești locul de parcare ocupat și să nu aibă nici numărul de telefon în parbriz.

Brașov. Viceprimarul Flavia Boghiu își cere scuze după ce a ocupat un loc de parcare, fără să lase un număr de telefon în parbriz. „Efectiv, să-mi las numărul de telefon. Nu-mi stă în fire, dar pot să înțeleg și să rezonez cu nervii pe care ți-i provoacă situațiile de genul” 1

De aceea, îmi cer scuze celui/ celei pe locul căruia mi-am lăsat mașina cât am intrat sa rezolv ceva și am uitat, efectiv, să-mi las numărul de telefon. Nu-mi stă în fire, dar pot să înțeleg și să rezonez cu nervii pe care ți-i provoacă situațiile de genul.

Încă o dată, îmi cer scuze”.

 

„Băi nene, alt loc nu găsești? E mare câmpul! Mai ai și Duster!” este mesajul șoferului supărat.

Previous Story

Brașov. Kaufland a început construcția noului magazin de pe fostul stadion Tractorul

Next Story

Adrian Veștea este de acord. Indicatoarele din terminalul Aeroportului Braşov vor fi în patru limbi, română, engleză, maghiară şi germană