Brașov. Flavia Boghiu: Vor fi 16 centre de vaccinare anti-COVID

Last Updated on decembrie 18, 2020 Viceprimarul Flavia Boghiu a anunțat în această dimineață că în municipiul Brașov or fi 16 centre de vaccinare, în 5 locații.

Ne aflăm în punctul în care am propus centrele în care se va face vaccinarea. Vom avea, în Brașov, 16 centre de vaccinare, în cinci puncte. Am ales punctele în care se va face vaccinarea. Avem schițele funcționale legate de fluxuri și de cum se va proceda. Urmează să dotăm aceste centre, iar la începutul anului viitor, în funcție de care va fi ritmul și cum se va implementa la nivel național, să putem începe vaccinarea la nivelul municipiului Brașov.

Brașov. Flavia Boghiu: Vor fi 16 centre de vaccinare anti-COVID 1

Un alt aspect foarte important, pe care am considerat necesar să-l gestionăm, este cel legat de adaptarea vieții brașovenilor la situația actuală, de aceea suntem de părere că este nevoie să evaluăm constant datele”, a declarat viceprimarul, citat de mytex.ro.

Cele cinci puncte propuse sunt Sala Sporturilor, Căminul pentru persoane vârstnice de pe str. Gladiolelor – care este și baza de tratament a Direcției de Asistență Socială, CATTIA, un punct al Serviciului de Termoficare de pe str. Gloriei și Cinematograful Popular, care urmează să fie recepționat în curând.

Previous Story

Brașov: Serviciul de Ambulanță, suprasolicitat. „Din 7.000 de pacienți, 3.000 rămân acasă pentru că nu vor să meargă la spital”

Next Story

Brașov. Șofer nesimțit. Marius: „De aproximativ 3 zile acest meseriaș obliga toți pietonii sa îi ocolească mașina pe banda 1 de pe strada 13 Decembrie!”