Brașov. Șofer nesimțit. Marius: „De aproximativ 3 zile acest meseriaș obliga toți pietonii sa îi ocolească mașina pe banda 1 de pe strada 13 Decembrie!”

Last Updated on decembrie 18, 2020 Un șofer nesimțit blochează un trotuar de pe strada 13 Decembrie! Poate-l amendează Poliția Locală.

Pe grupul de Facebook Locuitorii cartierului Tractorul din Brasov, Marius A. a scris: „De aproximativ 3 zile acest meseriaș obliga toti pietonii sa îi ocoleasca masina pe banda 1 de pe strada 13 decembrie! Nu cred ca are rost sa dezbatem riscurile la care sunt expuși pietonii care sunt nevoiti sa procedeze astfel!
Brașov. Șofer nesimțit. Marius: „De aproximativ 3 zile acest meseriaș obliga toți pietonii sa îi ocolească mașina pe banda 1 de pe strada 13 Decembrie!” 1

Brașov. Șofer nesimțit. Marius: „De aproximativ 3 zile acest meseriaș obliga toți pietonii sa îi ocolească mașina pe banda 1 de pe strada 13 Decembrie!” 2

Politia locala a fost ANUNȚATĂ dar stim ca ei nu pot face mare lucru! Exista alta solutie de a elibera acest trotuar? Masina este pe 13 Decembrie colt cu Codrii Cosminului! Paul Radu Valentin poate ai vreo solutie?”

Previous Story

Brașov. Flavia Boghiu: Vor fi 16 centre de vaccinare anti-COVID

Next Story

BREAKING – 5340 de cazuri noi de Covid-19, la doar 27.482 de teste prelucrate. Situația la Brașov