Brașov. Alex: „A mai pățit cineva sa găsească mașina în parcare cu, catalizatorul furat? Am găsit mașina ridicata pe dale de beton…”

Last Updated on decembrie 21, 2020 Brașovenii reclamă furtul de catalizatoare de mașini. Poliția nu-i poate ajuta, nu există dovezi.

Pe grupul de Facebook Ce îți trebuie frate Brașov?, Alex V. a scris: „A mai pățit cineva în orașul Brașov sa găsească mașina în parcare cu, catalizatorul furat? Cum a procedat? Am chemat politia la fata locului, au văzut despre ce este vorba și atât… Am ieșit din serviciu dimineața și când am mers in parcare sa duc bagajele la mașină sa plec la țară am găsit mașina ridicata pe dale de beton…. Am pățit-o la Micșunica, în parcarea vizavi de cimitir pe strada Marte….. Sunt în oraș de 3 luni și din câte am aflat în iulie-august sar fi mai întâmplat tot în aceeași parcare”

Brașov. Alex: „A mai pățit cineva sa găsească mașina în parcare cu, catalizatorul furat? Am găsit mașina ridicata pe dale de beton...” 1

Mona S.: In septembrie au incercat sa fure catalizatorul dar nu au putut sa il ia si m-ai mult au rupt toba, in parcare la Carrefour eram ziua la ora 12.00.
Bodi A.: Eu am patit-o in iulie in cartierul Noua Am fost eu si inca 2 vecini pagubiti

Andrei A.: Au început și în Brașov practica asta? Incredibil.
George G.: Din păcate sunt si la Brașov multe furturi de genul acesta!!!

Gabriela A.: Si eu am pățit același lucru…..in zona Steagu, în acea noapte au furat catalizatoarele din aceeași parcare la încă 4 mașini (în luna septembrie acestui an)

Previous Story

Brașov. Acuzații grave. Fată de 18 ani bătută la Carrefour pentru 3 prosoape de bucătărie și un ceas de perete. „Tânăra a cerut ajutor la 112, dar nu a venit nimeni”

Next Story

Brașov. Prima reacție Carrefour în cazule fetei de 18 ani bătută în magazin