Brașov. Prima reacție Carrefour în cazule fetei de 18 ani bătută în magazin

Last Updated on decembrie 21, 2020 Carrefour România a avut o primă reacție la insistențele ziarului Libertatea în cazul fetei care ar fi fost bătută de agenții de securitate în magazin.

Echipa Carrefour România face precizările „în legătură cu incidentul petrecut în hipermarketul Carrefour situat pe Calea București 107, Brașov”, dar nu dă detalii despre ce s-a întâmplat, de fapt, în magazin.

Brașov. Prima reacție Carrefour în cazule fetei de 18 ani bătută în magazin 1

Compania susține însă că „este unul dintre cei 80 de fondatori semnatari ai Cartei Diversității din România, prin care ne-am angajat să continuăm, să promovăm și să implementăm principiile diversității și nediscriminării, incluziunea și egalitatea de șanse în interiorul și în afara companiei.”

În comunicatul remis Libertatea, Carrefour România mai spune că „depune toate eforturile pentru a se asigura că aceste principii esențiale sunt respectate în activitatea organizației. Totodată, prin toate inițiativele pe care le derulăm și parteneriatele cu diferite ONG-uri și instituții publice, susținem programe de incluziune socială și oferim suport alimentar persoanelor provenite din medii sociale defavorizate.

Zi de zi ne punem toată încrederea în fiecare membru al echipei noastre, indiferent de funcția pe care o are, de statut, de naționalitate sau etnie, vârstă, gen sau interese și prețuim integritatea mai presus de orice.”

Carrefour România respinge categoric orice formă de violență sau agresiune și promovează dialogul și cooperarea, depunând toate eforturile și diligențele și alocând resursele necesare în acest sens. Am pus la dispoziția instituțiilor statului toate informațiile necesare și am oferit tot suportul astfel încât acestea din urmă să poată derula verificările și anchetele care se impun

Previous Story

Brașov. Alex: „A mai pățit cineva sa găsească mașina în parcare cu, catalizatorul furat? Am găsit mașina ridicata pe dale de beton…”

Next Story

Brașov. Kaufland, copil de doi ani grav rănit de ușile de la intrare