„Vor închide accesul pe masivul Postăvaru în nopțile cu lună plină”, comentează Mircea Badea, după ședința lui Iohannis cu specialiștii

Last Updated on noiembrie 10, 2020 Mircea Badea îl critică pe Klaus Iohannis pentru măsurile luate după consultarea cu specialiștii. Iohannis s-a întâlnit și astăzi cu premierul Orban pentru a analiza evoluția pandemiei.

Mircea Badea, citat de A3: „Werner a avut din nou ședința cu “specialiștii”. Probabil pentru a lupta mai eficient cu covidul, vor închide Transfăgărășanul. Și tunelurile subterane din Bucegi. Și accesul pe masivul Postăvaru în nopțile cu luna plină”.

„Vor închide accesul pe masivul Postăvaru în nopțile cu lună plină", comentează Mircea Badea, după ședința lui Iohannis cu specialiștii 1

Întrebat dacă se putem aștepta la o carantină națională timp de doua saptamani inainte de sarbatorile de iarna in cazul in care numărul infectiilor COVID-19 nu va scădea, Klaus Iohannis a declarat: „Nu iau in considerare acum o carantinare totala, cum nu iau in considerare o carantinare totala de sarbatori”.

Klaus Iohannis a fost întrebat și despre situația dezastruoasă de la Sibiu unde la morgă a fost instalat un container special din cauza deceselor numeroase din ultima perioadă.

Președintele Klaus Iohannis susține că s-a interesat de situația de la Sibiu, dar a aflat doar faptul că se aplică măsurile recomandate de INSP, dar mai multe informații nu are. Județul Sibiu este foarte aproape de a depăși rata de 7 infectări la mia de locuitori.

”Da, m-am interesat. În Comitetul Județean s-a discutat această situație și se aplică măsurile recomandate de INSP. Mai multe informații nu am, dar dacă doriți mă voi interesa și voi comunica.”, a spus Klaus Iohannis.

Previous Story

Brașov. Nu mai sunt locuri la ATI Spitalul Județean! Bolnavii Covid așteaptă, intubați la UPU eliberarea unui loc

Next Story

Brașov. Allen Coliban a picat de fraier. Oana Dimofte: „Nu știu dacă domnul Coliban ar trebui să își dea demisia. Mi se pare un gest cam prea drastic în raport cu greșeala făcută și, în cele din urmă, recunoscută.  Însă cred că știu ce NU ar trebui să facă domnul Coliban”: