Brașov. Allen Coliban a picat de fraier. Oana Dimofte: „Nu știu dacă domnul Coliban ar trebui să își dea demisia. Mi se pare un gest cam prea drastic în raport cu greșeala făcută și, în cele din urmă, recunoscută.  Însă cred că știu ce NU ar trebui să facă domnul Coliban”:

Last Updated on noiembrie 10, 2020 Allen Coliban a picat de fraier și este atacat de toți susținătorii plagiatorilor din PSD și PNL. Cu o explicație simplă rezolva toată problema și lumea își vedea de treabă. Dar se vede că noul primar al Brașovului este un personaj prea moale pentru această funcție. Se vrea un pacifist într-un război politic extrem de dur. Un pic de curaj nu i-ar strica lui Allen Coliban. Este totuși primarul Brașovului.

Oana Dimofte: „Nu știu dacă domnul Coliban ar trebui să își dea demisia. Mi se pare un gest cam prea drastic în raport cu greșeala făcută și, în cele din urmă, recunoscută.

Brașov. Allen Coliban a picat de fraier. Oana Dimofte: „Nu știu dacă domnul Coliban ar trebui să își dea demisia. Mi se pare un gest cam prea drastic în raport cu greșeala făcută și, în cele din urmă, recunoscută.  Însă cred că știu ce NU ar trebui să facă domnul Coliban”: 1

Însă cred că știu ce NU ar trebui să facă domnul Coliban: să tacă, în speranța că a rezolvat subiectul prin cele câteva fraze de pe pagina domniei sale. Nu, nu l-a rezolvat. Niște scuze publice mai apăsate, fără “dacă” și “parcă”, ar fi un început bun.

Și mai știu și ce nu NU ar trebui să facă admiratorii domnului Coliban: să dea buluc cu whataboutisme agresive pe paginile celor care au scris despre subiect.
Dacă așa vă imaginați că îl ajutați, mai bine îl lăsați neajutat!”

Albert Mihail Cosmin: „Foarte multe fake news-uri propagate de conturi false în această campanie – în interesul PSD & PNL. Se vede că vechea clasă politică s-a speriat tare de victoria unor oameni din afara sistemului, precum Coliban la Brașov. Ei nu vor ca acest scenariu să se repete deoarece își vor pierde toate contractele din bani publici și pilelele.

Allen a absolvit facultatea de management din Brașov și a terminat-o pe cea de Politehnica din București (fief PSD – Ecaterina Andronescu, bla bla), lucru pe care l-a și menționat în CV.

La Politehnică a mers toți cei 5 ani și a avut rezultate academice bune (a intrat cu 10 la admitere și 9,63 total), a avut 2 restanțe la una dintre cele mai grele facultăți din România și profesorii i-au spus că dacă face niște proiecte o să le treacă, dar știm cât de frumos funcționează sistemul universitar din RO și nu l-au mai trecut.

În ultimul an de facultate (5) a avut un deces în familie și-a sacrificat studiile pentru a avea grijă de bunica lui bolnavă și nu a mai avut timp să-și dea licența, nici nu a mai fost interesat deoarece deja avea o carieră bună în domeniu, toată lumea știe că pentru IT nu contează diploma, ci ceea ce știi să faci.
Allen a avut rezultate academice bune și a terminat în 2005, dar pentru că a avut 2 restanțe care nu au mai fost reparate în urma discuției cu profesorii – a fost exmatriculat automat, procedură administrativă, în anul 2009. Cred că nici măcar nu a fost notificat de acest fapt la cât de bune sunt facultățile la noi.
Un cadru didactic de la Politehnică a postat pe Facebook faptul că Allen nu și-a dat licența și a șters postarea. Nu știu cât de corect e din partea lui și nici dacă a încălcat GDPR-ul, dar asta e altă discuție.

Apoi, textul de pe site a fost modificat pentru a nu se interpreta și a apărut chiar și o lămurire din partea lui Allen în acest sens despre cum stă situația în realitate. All good.

Licență


Asta s-a întâmplat acum câteva săptămâni. Zilele acestea au început să apară atacuri în presă de la jurnaliști din zona PSD-PNL despre acest fapt, FĂRĂ SĂ MENȚIONEZE RĂSPUNSUL LUI ALLEN PE SUBIECT. O parte din presa mai respectabilă a publicat update-uri referitoare la situație și i-au dat dreptul să se apere. Lucru pe care l-a și făcut cu brio.

Vechea clasă politică și-a făcut calculele și a spus că e cam nașpa cu oameni noi și a început un atac coordonat de la nivel central împotriva lui Allen – vedem postaci și știri promovate pe FB pe acest subiect, fără drept de apel.

Să ne gândim: de ce ar minți Allen că are 2 facultăți absolvite, când putea să menționeze în biografie că o are doar pe cea din Brașov absolvită? Nimeni nu a mers să pună ștampila pe el pentru că ar avea X facultate, ci pentru că brașovenilor le-a plăcut cum vorbește, ce a realizat ca senator și ce planuri are pentru oraș. Atât.
Un primar nu va fi judecat după ce articole plătite apar de unii sau alții, ci de ceea ce a realizat în mandatul său. Eu am văzut că Allen deja aduce oameni profesioniști în primărie, ia măsuri împotriva coronavirusului și a mers prin toate piețele din Brașov și s-a luptat și a găsit soluții ca ele să fie deschise pentru brașoveni.

Și-a cerut scuze pentru acea situație și a încercat să o repare. Se vede că îi pasă de Brașov și e competent. Judecata finală o vor da întotdeauna cetățenii, nu conturile false”.

Previous Story

„Vor închide accesul pe masivul Postăvaru în nopțile cu lună plină”, comentează Mircea Badea, după ședința lui Iohannis cu specialiștii

Next Story

Brașov. Alexandra: „Bunica mea e dispărută de aproximativ 24 de ore. A dispărut in zona cartierului NOUA Brașov. După o zi întreagă de căutări nu a fost încă găsită. Spitale, câmpuri, azile, cimitire nimic”