Brașov. Alexandra: „Bunica mea e dispărută de aproximativ 24 de ore. A dispărut in zona cartierului NOUA Brașov. După o zi întreagă de căutări nu a fost încă găsită. Spitale, câmpuri, azile, cimitire nimic”

Last Updated on noiembrie 11, 2020 O brașoveancă își caută bunica dispărută deja de 24 de ore. Cei care au văzut-o sunt rugați să sune la Poliție.

Chirea Alexandra: „Bunica mea e dispărută de aproximativ 24 de ore. A dispărut in zona cartierului NOUA Brașov. După o zi întreagă de căutări nu a fost încă găsită. Spitale, câmpuri, azile, cimitire nimic.

Brașov. Alexandra: „Bunica mea e dispărută de aproximativ 24 de ore. A dispărut in zona cartierului NOUA Brașov. După o zi întreagă de căutări nu a fost încă găsită. Spitale, câmpuri, azile, cimitire nimic” 1

Femeie in varsta de 90 de ani, par vopsit mov, aprox 90 kg, 1m60, ochi albastri.
A plecat in sarafan maro și o camasa de noapte portocalie pe dedesubt.

Inainte locuia in TRACTORUL BRASOV.

VA ROG PE TOTI CEI CE LOCUITI IN TRACTORUL IN SPECIAL IN ZONA DINTRE LIDL SI CORESI (13 Decembrie, Alea Constructorilor) LA BLOCURILE TURN SA SUNATI LA POLITIE DACA O VEDETI”.

Previous Story

Brașov. Allen Coliban a picat de fraier. Oana Dimofte: „Nu știu dacă domnul Coliban ar trebui să își dea demisia. Mi se pare un gest cam prea drastic în raport cu greșeala făcută și, în cele din urmă, recunoscută.  Însă cred că știu ce NU ar trebui să facă domnul Coliban”:

Next Story

Video Brașov. Allen Coliban: „Îmi cer scuze tuturor, a fost o greșeală stupidă”