(Video) Primarul Brașovului atacat de primarul Iașului. „Să-i fie rușine!”

Last Updated on noiembrie 20, 2020 Primarul Iașului, fost PSD, acuzat de numeroase cazuri de corupție, și-a descoperit vocația de anti-corupt și s-a lansat într-un discurs virulent. Printre cei vizați este și primarul Brașovului, cu a sa greșeală din CV.

Primarul Iașului, Mihai Chirica: „Îmi doresc sa văd cât mai repede o Românie fără penali, o Românie fără hoție, o Românie fără baroni, fără Dragnea, fără Iliescu, dar îmi doresc ca locul lor să nu fie ocupat de ipocriții care angajează criminali acuzați pentru omor ca la Sectorul 1 București și primari care declara diplome false ca la Brașov.

(Video) Primarul Brașovului atacat de primarul Iașului. „Să-i fie rușine!” 1

Să le fie rușine!”

Recent, direcția Națională Anticorupție s-a autosesizat după apariția în presă a unor articole privind cumpărarea unor imobile pe numele copiilor lui Mihai Chirica și a deschis un dosar penal in rem (N. Red. pentru fapte), au precizat surse judiciare pentru G4Media.ro. Dosarul in rem este deschis pentru fapte de luare de mită.

Vezi aici Video:

Previous Story

Brașov. 200 de femei infectate cu coronavirus au născut la Maternitate. Niciun nou-născut nu a fost infectat

Next Story

(Foto) Brasov Citizens Council: „Coviltirele de ricoșeu la frig, din interior. Piața Dacia, azi. Sub umbrelele din exterior e mai cald, conform unor păreri ale vânzătorilor de afara”