Horia Mihail: „Aş vrea ca Braşovul să fie un oraş care să vibreze. Clujul are TIFF-ul, ne gândim şi la festivaluri de tip Untold sau Neversea”

Horia Mihail, director artistic al Filarmonicii Braşov şi manager al Festivalului TAM-TAM, este noul consilier pe probleme de cultură al primarului Braşovului, Allen Coliban. Acesta este responsabil cu strategie culturală, valabilă până în anul 2035 și dorește ca Brașovul să ajungă Clujul în intensitatea evenimentelor.

Horia Mihail, citat de bzb.ro: „Braşovul este ca un fel de puzzle căruia îi lipsesc multe piese, cred că există foarte multe locuri în care se poate interveni, atât de către autorităţi, cât şi de operatorii privaţi, Ceea ce m-ar interesa foarte mult începând cu viitorul apropiat este să existe un dialog şi o cooperare de calitate între privaţi, instituţiile de stat şi autorităţi.

Horia Mihail: „Aş vrea ca Braşovul să fie un oraş care să vibreze. Clujul are TIFF-ul, ne gândim şi la festivaluri de tip Untold sau Neversea” 1

Trebuie gândite mai multe evenimente mari, cred că fiecare domeniu ar trebui să aibă un festival important. Sibiul are Festivalul de teatru, care a devenit un eveniment important chiar la nivel european,

Clujul are TIFF-ul, ne gândim şi la festivaluri de tip Untold sau Neversea. Aş vrea ca Braşovul să fie un oraş care să vibreze, un oraş în care tinerii să fie atraşi să gândească încă din liceu un viitor aici. Energia e bună, dar trebuie să construim şi energia noastră, a locuitorilor, din toate punctele de vedere”.