Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/brasovromania/public_html/wp-content/themes/fox/inc/admin/import.php on line 394
Allen Coliban atacat și de fostul primar al Timișoarei. Îl acuză de fals

Allen Coliban atacat și de fostul primar al Timișoarei. Îl acuză de fals

Last Updated on noiembrie 21, 2020 Continuă atacurile la adresa primarului Brașovului din cauza greșelii cu CV-ul. După atacul primarului din Iași a venit rândul și fostului primar din Timișoara.
Nicolae Robu îl acuză pe Allen Coliban de fals și a inițiat un sondaj pe Facebook.

Nicolae Robu: „PETIȚIE PENTRU TRANSPARENȚĂ.
Având în vedere cazul Allen Coliban, noul Primar al Brașovului, care s-a dat în fals, absolvent al Facultății de Automatică și Calculatoare, consider că ar fi oportun ca TOATE persoanele ce ocupă funcții publice să aibă postate pe site-ul instituției, alături de declarația de avere și de declarația de interese, CV-ul și fotocopii după toate diplomele conexe studiilor superioare declarate -licență, masterat, doctorat-, precum și după diploma de bacalaureat”.
Allen Coliban atacat și de fostul primar al Timișoarei. Îl acuză de fals 1

524 de persoane au votat pentru, 21 împotrivă.
Allen Coliban atacat și de fostul primar al Timișoarei. Îl acuză de fals 2

Andrei B.: Domnule Robu uitați că sunteți din PNL vreți să fiți dați afară? Jumate din partid nici nu are diplomele şi cerințele pe care le cereți. 😂😂

Previous Story

Horia Mihail: „Aş vrea ca Braşovul să fie un oraş care să vibreze. Clujul are TIFF-ul, ne gândim şi la festivaluri de tip Untold sau Neversea”

Next Story

Brașov. A crescut iar rata de infectare cu coronavirus. Situația pe localități