Brașov. Allen Coliban, explicații de ce îi păstrează pe consilierii personali ai lui George Scripcaru

Last Updated on noiembrie 21, 2020 Un întreg scandal a izbucnit zilele trecute când s-a aflat că primarul Allen Coliban a păstrat doi consilieri ai fostului primar George Scripcaru. Mulți din membrii USR nu-și explică de ce nu sunt ei consilieri și sunt păstrați cei cu care s-au luptat în campania electorală.

Allen Coliban, despre fostul viceprimar Laszlo Barabas, actual consilier personal: „Deși provine din mediul politic, deși este membru al unui partid, altul decât cel din care sunt eu membru, respectiv UDMR, mi-a fost recomandat de către mai mulți oameni drept un profesionist.

Brașov. Allen Coliban, explicații de ce îi păstrează pe consilierii personali ai lui George Scripcaru 1

Provine dintr-o zonă tehnică, are o experință în privat, dar a lucrat și la Societatea de Gestionare a Apelor, la SGA, înainte de a fi viceprimar, iar cât timp a fost viceprimar, a avut atribuții delegate pe zona tehnică.

Pentru un om care vine într-un mediu nou, este foarte important să existe acces la o oarecare memorie instituțională (…)”, a explicat primarul, citat de mytex.ro.

Despre Bogdan Micu (consilier pe când era primar George Scripcaru) a precizat că nu este angajat al cabinetului primarului, ci unul dintre voluntarii care au inițiat proiecte pentru Brașov, printre care Ride Bike-ul din Poiana Brașov, pe care îl apreciază și el.

Coliban a dat și exemplu de proiect în care nu au căzut de acord: reabilitarea pietonalului din zona Răcădău, deoarece „nivelul la care s-a executat lucrarea lasă de dorit”.

Previous Story

Video Brașov. Piețarii îngheață de frig, piețele închise au fost decopertate. „Stăm degeaba”

Next Story

Horia Mihail: „Aş vrea ca Braşovul să fie un oraş care să vibreze. Clujul are TIFF-ul, ne gândim şi la festivaluri de tip Untold sau Neversea”