Foto Brașov. Vandalism. Structurile din lemn de pe Tâmpa au fost tăiate cu drujba

Last Updated on noiembrie 4, 2020 Un act de vandalism a avut loc zilele trecute. Structurile din lemn de pe Tâmpa au fost tăiate cu drujba iar scara a fost aruncata in vale.

My Name:Brasov: „Zilele trecute au fost vandalizate structurile din lemn de pe Tampa. Au fost taiate fara mila cu drujba de niste persoane…fara cultura. E incredibil sa cari o drujba pana in varful muntelui, ca sa faci asa ceva…e de nedescris.

Foto Brașov. Vandalism. Structurile din lemn de pe Tâmpa au fost tăiate cu drujba 1 Foto Brașov. Vandalism. Structurile din lemn de pe Tâmpa au fost tăiate cu drujba 2 Foto Brașov. Vandalism. Structurile din lemn de pe Tâmpa au fost tăiate cu drujba 3 Foto Brașov. Vandalism. Structurile din lemn de pe Tâmpa au fost tăiate cu drujba 4 Foto Brașov. Vandalism. Structurile din lemn de pe Tâmpa au fost tăiate cu drujba 5

Scara a fost aruncata in vale iar partea de deasupra casutei de observatie spre cartierul Schei, se afla aruncata langa girueta de pe varful Tampei.

La acest proiect au lucrat in anul 2015, 12 arhitecti tineri, oameni cu o dorinta pentru frumos. Cel mai dificil lucru pentru ei a fost caratul lemnului pana pe varful Tampei. Incotro ne indreptam…nu putem lasa muntele Tampa care este inima orasului nostru la indemana unor oameni de nimic”.

Previous Story

Cum va fi Crăciunul în Braşov? Târgul de la Sibiu a fost anulat din cauza pandemiei

Next Story

Allen Coliban introduce „Cardul de braşovean”