Allen Coliban introduce „Cardul de braşovean”

Last Updated on noiembrie 4, 2020 Primarul Allen Coliban a anunțat că va introduce un city card pentru localnici şi turişti şi un sistem de bike sharing.

Noul primar are în plan, totodată, extinderea pistelor de biciclete şi crearea unei infrastructuri de bike sharing, concomitent cu introducere unui sistem de city card, care să fie folosit atât de locuitorii Braşovului, cât şi de turişti, anunță bzb.ro.

Allen Coliban introduce „Cardul de braşovean” 1

Cardul va fi destinat utilizării atât a sistemului public de transport, a sistemului de parcări, cât şi transportului alternativ, de cablu sau bike sharing.

Poate nu ar fi rău să preia modelul de la Cluj, prezentat de Mihai Codruț Nanu: „Cazarea pe cel puțin două zile la orice hotel din Oradea îți aduce gratuitate pe transportul în comun în oraș timp de 48h și acces gratuit la muzeele din oraș. Așa se promovează orașul!
Allen Coliban introduce „Cardul de braşovean” 2

În al doilea cel mai vizitat oraș din România, ai acces inevitabil la “rechinii” de pe taxi când ieși din Gară, care au loc în față, preferențial”.

Previous Story

Foto Brașov. Vandalism. Structurile din lemn de pe Tâmpa au fost tăiate cu drujba

Next Story

Brașov. Allen Coliban, la muncă la primărie: „Azi am dat gata toate hârtiile acestea care așteptau semnătura mea. Nu am semnat ca primarul!”