Cum va fi Crăciunul în Braşov? Târgul de la Sibiu a fost anulat din cauza pandemiei

Last Updated on noiembrie 3, 2020 Situația de la Brașov în ceea ce privește Târgul de Crăciun este neclară. Cert este că Sibiul a anulat Târgul de Crăciun din cauza numărului mare de infectări.

Potrivit reprezentanţilor municipalităţii braşovene, în câteva zile se va lua o decizie finală în ceea ce priveşte iluminatul ornamental de sărbători, zonele în care vor fi montate instalaţiile luminoase, anunță bzb.ro. De asemenea, tot în scurt timp se va lua şi o decizie în ceea ce priveşte bradul de Crăciun din Piaţa Sfatului.

Cum va fi Crăciunul în Braşov? Târgul de la Sibiu a fost anulat din cauza pandemiei 1

Târgul de Crăciun din Sibiu nu va mai avea loc în această iarnă. Anularea evenimentului este provocată de riscul creșterii numărului de persoane infectate cu SARS-CoV-2, anunță Digi FM. 

„Evoluția pandemiei este îngrijorătoare, și orice risc, cât de mic, trebuie eliminat. Ne-am fi dorit să organizăm evenimentul, să încercăm să salvăm ce se poate măcar din Crăciun în acest an ciudat, iar potrivit reglementărilor în vigoare puteam organiza evenimentul.

Cum va fi Crăciunul în Braşov? Târgul de la Sibiu a fost anulat din cauza pandemiei 2

Ne-am decis, însă, să anulăm orice fel de risc, oricât de mic ar fi, în speranța că ne putem aduce contribuția la încetinirea creșterii numărului de cazuri de persoane infectate cu coronavirus, ceva ce ar trebui să facem cu toții”, în această perioadă, au transmis organizatorii.

Aceștia precizează că sunt pregătiți să organizeze evenimentul, în cazul în care situația epidemiologică se va îmbunătăți.

Previous Story

Brașov. Allen Coliban vrea să construiască un spital nou mai mare decât cel propus de George Scripcaru și aprobat deja de Guvernul Orban. Întâlnire cu ministrul fondurilor europene, Marcel Boloș

Next Story

Foto Brașov. Vandalism. Structurile din lemn de pe Tâmpa au fost tăiate cu drujba