Focar Brașov. Daniella: „Așa arata in fiecare dimineață autobuzul de pe linia 40. Stăm ca sardelele, claie peste grămadă….doar este virus! Domnule primar Allen Coliban va rog respectuos sa faceți ceva in acest sens! Plătim abonamente lunar ca sa ne îmbolnăvim?”

Last Updated on noiembrie 17, 2020 Medicii spun că mijloacele de transport sunt principalele surse de infectare cu coronavirus. Ce faci când ai un oraș infectat cu coronavirus, ca Brașovul, cu rată de infectare peste 8? Da, trimiți puține autobuze pe traseu ca oamenii să se înghesuie și să se infecteze.

Pe grupul de Facebook Coliban Primar, Daniella S. a scris: „Așa arata in fiecare dimineață autobuzul de pe linia 40. Stăm ca sardelele, claie peste grămadă, de-a valma cum vreți sa-i ziceți…doar este virus! Culmea nesimțirii este robotica autobuzului care ne mai si zice sa păstrăm distanta!
Focar Brașov. Daniella: „Așa arata in fiecare dimineață autobuzul de pe linia 40. Stăm ca sardelele, claie peste grămadă....doar este virus! Domnule primar Allen Coliban va rog respectuos sa faceți ceva in acest sens! Plătim abonamente lunar ca sa ne îmbolnăvim?” 1

Pentru ca știu de implicarea primăriei in RAT BV, domnule primar va rog respectuos sa faceți ceva in acest sens! Platim abonamente lunar ca sa ne îmbolnăvim?

Dimineața când este aglomerat sunt autobuze mici, la ora 12 când este liber sunt autobuze mari si de multe ori goale. Observam aici nesimțirea si inconștiența organizării si implicării celor de la RAT si nu numai.

În stație daca ma prinde fără masca sunt amendata, in autobuz daca “urc fără masca” ma da jos șoferul, dar faptul ca autobuzul este plin nu deranjează pe nimeni. Nimeni nu ia nici o măsură, nimeni nu se implica in acest subiect, nimeni nu amendează pe nimeni!

Va rog sa luați masuri, cei de la RAT BV nu vor sa se implice si sictiresc cu nesimțire orice sesizare către ei”.

Beatrice B.: Si pe linia lui 29 dimineata e la fel…
Izabella B.: Situația este aceeași și în autobuzul 50. Se înmulțesc sesizările referitoare la astfel de realități triste. Exista doi consilieri locali noi la RATBV. Cred ca trebuie sa discutam cu ei

Previous Story

Brașov. O femeie a căzut de la etajul 6 al uni bloc. A murit pe loc

Next Story

Bogdan D.: „D-le Coliban, Brașovul pute-n continuare. E timpul sa acționați sau ați uitat ceea ce ați promis”