Bogdan D.: „D-le Coliban, Brașovul pute-n continuare. E timpul sa acționați sau ați uitat ceea ce ați promis”

Last Updated on noiembrie 17, 2020 Brașovenii încearcă să-l scoată din depresie pe Allen Coliban și îi cer să se ocupe urgent de poluarea din Brașov. Din păcate USR a abandonat total problema poluării în Brașov.

Bogdan D.: „D-le Coliban, Brașovul pute-n continuare. E timpul sa acționați sau ați uitat ceea ce ați promis”

Bogdan D.: „D-le Coliban, Brașovul pute-n continuare. E timpul sa acționați sau ați uitat ceea ce ați promis” 1

Mihaela Chirvasa : „Poluarea si agravarea cazurilor de covid merg mana in mana. Desi e un lucru evident, exista si studii științifice care demonstrează cantitativ legatura dintre cele două.

Nu am vazut nici o masura nici la nivel național, nici local care sa vizeze acest lucru. La nivel local, Scripcaru a avut la dispoziție mai bine de jumătate de an dar n-a întreprins nimic.

Bogdan D.: „D-le Coliban, Brașovul pute-n continuare. E timpul sa acționați sau ați uitat ceea ce ați promis” 2 Bogdan D.: „D-le Coliban, Brașovul pute-n continuare. E timpul sa acționați sau ați uitat ceea ce ați promis” 3 Bogdan D.: „D-le Coliban, Brașovul pute-n continuare. E timpul sa acționați sau ați uitat ceea ce ați promis” 4

Allen abia s-a instalat si bănuiesc că acum e ocupat cu urgențele dar sper sa vina cat de curand cu un plan de reducere a poluării. Pana atunci, fii responsabil si redu pe cat posibil calatoriile cu masina personala iar atunci când stationezi, opreste motorul!”

Studiu. Numărul persoanelor care pot fi infectate de un purtător SARS-CoV-2 este mai mare în regiunile în care aerul este mai poluat. Constatarea a fost făcută de cercetătorii americani, care nu au putut totuși explica această corelație cu certitudine, anunță biziday.ro.

 

Cercetarea, realizată de facultatea de inginerie a Universității Washington din Saint Louis (SUA), arată că oamenii se pot infecta mai ușor dacă trăiesc în zone în care aerul are o concentrație mare de particule poluante PM 2,5 (cu diametrul de 2,5 micrometri sau mai mic).

Este cunoscut faptul că dimensiunea particulelor este direct legată de potențialul de a cauza efecte negative asupra plămânilor. Cu cât sunt mai mici aceste particule, cu atât trec mai ușor prin nas și gât și ajung în alveolele pulmonare, afectând în special pacienții cu astm.

Previous Story

Focar Brașov. Daniella: „Așa arata in fiecare dimineață autobuzul de pe linia 40. Stăm ca sardelele, claie peste grămadă….doar este virus! Domnule primar Allen Coliban va rog respectuos sa faceți ceva in acest sens! Plătim abonamente lunar ca sa ne îmbolnăvim?”

Next Story

Medic din Brașov, convocat de Klaus Iohannis la Cotroceni la o ședință de evaluare și prezentare a măsurilor anti-Covid