Allen Coliban caută urgent doi specialiști de mediu, la Brașov poluarea este dramatică

Last Updated on noiembrie 27, 2020 Allen Coliban a anunțat astăzi că mai sunt câteva zile până când se încheie înscrierile pentru posturile de la compartimentul de mediu al Primăriei Brașov. Fără acest compartiment funcțional nu se pot lua măsuri împotriva poluării, spune primarul.

Allen Coliban: Apelez la puterea comunității! Vă rog, ajutați-mă să aducem în compartimentul de mediu al Primăriei Brașov cei mai buni profesioniști.
Avem două locuri vacante și doar câteva zile până la încheierea înscrierilor, respectiv joi, 3 decembrie. Vă rog tag (etichetează) și share (distribuie) prietenilor voștri specialiști în domeniul protecției mediului.

Allen Coliban caută urgent doi specialiști de mediu, la Brașov poluarea este dramatică 1

Detalii posturi:
Primăria Municipiului Braşov organizează concurs de recrutare în vederea ocupării următoarelor posturi contractuale vacante din cadrul Compartimentului Protecţia Mediului – Direcţia Arhitect Şef
1. Inspector de specialitate S debutant
2. Consilier S IA

Concursul constă în următoarele etape succesive şi anume:
1. selecţia dosarelor de înscriere ale candidaţilor
2. probă scrisă
3. interviul
Alte detalii pe siteul Primăriei Brașov”

Între timp, brașovenii îl informează pe primar cum stă treaba cu calitatea aerului din oraș. În condițiile în care Primăria dispune de o rețea de senzori dar rezultatele sunt ținute la secret, inexplicabil, de primarul Allen Coliban, așa cum le ținea la secret și George Scripcaru.

Georgiana H.: Cum ramane cu promisiunea?????, este ora 20:35…..daca la ora asta e aerul acesta IRESPIRABIL…….peste zi???
Allen Coliban caută urgent doi specialiști de mediu, la Brașov poluarea este dramatică 2

Previous Story

Brașov. 1,043 de copaci salvați de la tăiere. Marian Spiridon: „Am reușit să păstrăm in viata 30% din pădurea programată la tăiere in parcul dendrologic din Noua”

Next Story

Brașov. Țeapă pentru Allen Coliban. PNL a făcut alianță cu PSD și a decis continuarea proiectului Gorița, mii de copaci vor fi tăiați lângă Tâmpa