Brașov. Țeapă pentru Allen Coliban. PNL a făcut alianță cu PSD și a decis continuarea proiectului Gorița, mii de copaci vor fi tăiați lângă Tâmpa

Last Updated on noiembrie 27, 2020 Alianța PNL-USR la Brașov nu funcționează. La primul proiect important PNL a decis să se alieze cu PSD iar Allen Coliban și-a luat o mare țeapă. Astăzi, în Consiliul Local, USR a cerut vot pentru stoparea proiectului. USR a votat pentru, PNL și PSD s-au abținut. Astfel, hotărârea nu a trecut iar proiectul Gorița rămâne valabil. PNL, ca aliați buni, trebuia să voteze pentru, alături de USR.

Acest vot demonstrează că Allen Coliban nu are nicio putere în Consiliul Local, cel care face regulile este George Scripcaru, care și-a făcut majoritate PNL-PSD. Diferența dintre naiv și politician vechi. Acum Allen Coliban este la mâna lui George Scripcaru care îi poate bloca orice proiect.

Maxmilian Radu Munteanu: „Practic, adineauri în Consiliul Local PNL și PSD au făcut BLAT pe Gorița! 😡
Fiindcă ĂȘTIA SUNT, fiindcă PNL+PSD=LOVE, fiindcă, de fapt, PNL=PSD.
Q. E. D.
FMM”
Brașov. Țeapă pentru Allen Coliban. PNL a făcut alianță cu PSD și a decis continuarea proiectului Gorița, mii de copaci vor fi tăiați lângă Tâmpa 1
(foto arhiva)

George Alexandru Costan: „Să vă fie rușine, PSD și PNL, pentru susținerea continuă a proiectului Gorița prin votul de astăzi din Consiliul Local!”

Corneliu Teposu: „Consilierii PNL și PSD vor distrugerea dealurilor de lângă Tâmpa. Proiectul Gorița merge înainte prin voturile acestor partide paralele cu dorințele brașovenilor.

8222 de arbori ar urma să fie tăiați pentru a deschide calea pentru un nou proiect imobiliar, cel mai probabil.
Proiectul mai poate fi oprit de instanță.
USL trăiește”.

Alexandru Ghiza: „În Consiliul Local Braşov tocmai s-a constituit o majoritate PNL-PSD. Proiectul pentru oprirea irevocabilă a construirii drumului Goriţa a căzut la vot!”

Previous Story

Allen Coliban caută urgent doi specialiști de mediu, la Brașov poluarea este dramatică

Next Story

BREAKING – 8499 de noi cazuri de COVID-19. Situția la Brașov