(Video) Ce pandemie? Șef ISU Brașov prins la un chef ilegal în care s-au ignorat total regulile anti-COVID!

Last Updated on octombrie 21, 2020 Medicii din Brașov sunt exasperați că nu mai știu cum să rezolve problema infectărilor cu coronavirus iar cei de la ISU fac chefuri ilegale în care se ignoră total regulile anti-COVID! O demisie sau un dat afară, se poate?

Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, a fost filmat şi fotografiat la o petrecere la care oamenii se înghesuiau pe ringul de dans, fără să poarte măști, potrivit site-ului local de știri brasov.net, preluat de Libertatea. Surse din anchetă au spus pentru Libertatea că Sfreja a fost amendat cu 500 de lei, iar conducerea ISU Brașov a declarat că va demara o anchetă după “comportamentul impardonabil și intolerabil” al angajatului.

(Video) Ce pandemie? Șef ISU Brașov prins la un chef ilegal în care s-au ignorat total regulile anti-COVID! 1

Conform Poliției Brașov, a fost vorba despre “o aniversare, la care au participat mai multe persoane”, iar evenimentul privat a avut loc sâmbătă, 17 octombrie, “într-o anexă a unui imobil din localitatea Hărman, județul Brașov”.

Surse din anchetă au precizat pentru Libertatea că purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja, a fost amendat cu 500 de lei, în timp ce organizatorul petrecerii și proprietarul imobilului au fost amendați cu câte 1.500 de lei.

Totodată, conducerea ISU Brașov a transmis Libertatea că nu va tolera comportamentul angajatului unității și că, după ce se va desfășura cercetarea, se vor stabili și măsurile care se impun.

“Un asemenea comportament este impardonabil și intolerabil. Vom dispune cercetarea prealabilă a acestui eveniment, în vederea luării măsurilor care se impun, în conformitate cu regulamentele interne”, a transmis conducerea ISU Brașov. Purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja, nu a putut fi contactat de ziar pentru un punct de vedere.

Vezi aici Video:

Previous Story

Video Brașov. Cum arată Mall-ul AFI în interior

Next Story

Brașov. Ce bun era un tramvai. Nelu Corbu: „Stau si ma uit cum se înghesuie călătorii la orele de vârf in autobuze midi in care abia de mai arunci un ac si ma gândesc cum ar fi fost daca aveam o rețea de tramvaie in tot orașul, trei patru linii, cu rame care ar putea prelua capacitatea a doua-trei troleibuze cu burduf sau a 6-7 autobuze odată!”