Video Brașov. Cum arată Mall-ul AFI în interior

Last Updated on octombrie 21, 2020 Astăzi are loc marea deschidere a Mall-ului AFI din centrul Civic. Îngrijorări mari cu aglomerația și blocajul în trafic.

Ieri, când se pregăteau ultimele detalii pentru deschiderea mall-ului, în zonă erau doi polițiști locali care alergau de la mașină la mașină, pentru a se asigura că acestea nu opresc pe prima bandă cu avariile aprinse. Probabil, că același lucru se va întâmpla și în perioada următoare, spun cei de la Brasovmetropolitan.ro.
Video Brașov. Cum arată Mall-ul AFI în interior 1

Printre brandurile care vor avea spaţii în mall se numără Inditex, Collective, LPP, H&M, CCC, Deichmann, US Polo, Tommy Hilfiger, etc., Entertainment (Cinema, MaxFun, Gym), Sports (Hervis, intersport), Electronics (Flanco, Altex), Kids shops (Nuriel, Lego,Smyk), Fast food & Coffee (McDonald’s, KFC, Starbucks, Pizza Hut, Paul) si service shops (banks, cellular, etc).

Vezi aici Video cum arată Mall-ul AFI în interior (Video Adina Boștiog):

Previous Story

Adi: „Astăzi este deschiderea oficială a secției Covid AFI Brașov”. Mihai Nanu: „Azi în Brașov va fi aglomerație la moaștele Sf. AFInie, Izvorâtorul de Trafic”

Next Story

(Video) Ce pandemie? Șef ISU Brașov prins la un chef ilegal în care s-au ignorat total regulile anti-COVID!