Video Brașov. Lucrările electorale abandonate deja de Primărie. „Muncitorii au lăsat în urmă molozul, gălețile, chiar și resturile de mâncare”

Last Updated on octombrie 2, 2020 S-a terminat campania electorală, s-au abandonat imediat lucrările electorale. Lucrări de fațadă făcute de Primărie.

Jurnalista Electra Ghiza: „Nu vi se pare că s-a așternut liniștea pe șantierele patriei care, nu-i așa, duduiau în campania electorală?! Nu vi se pare! Frenezia lucrărilor publice s-a stins după alegeri. Nu mai asfaltăm, nu mai inaugurăm poduri, nu mai taiem panglici la piatra de temelie. “Nu mai au interes, și-au vazut sacii în căruță” zic cetățenii care, constată (a câta oară?) că au fost păcăliți.

Vezi aici Video:

Impreună cu colegii din țară, am fost în cîteva dintre locurile unde candidații se lăudau în campania electorală că vor face și vor drege. Ce am găsit, veți vedea la Știrile PRO TV.

Vă dau acum doar un exemplu: Brașov, cartierul Valea Cetății (Răcădău). În 18 septembrie, un director din Primărie anunța că se lucrează intens la reabilitarea a 25 de tronsoane de scări (…).
Vezi aici Video:

Ieri am luat la pas cartierul: sunt reparate trei bucăți de scară, alte două sunt peticite în batjocură. Pe altele, lucrările sunt facute la mișto, pe jumătate. Muncitorii le-au abandonat lăsând în urma molozul, gălețile, chiar și resturile de mâncare. Locatarii nu i-au mai văzut de dinainte de alegeri. Spun că s-a lucrat o zi, atunci când s-au facut și filmările pentru video-ul oficial.

Din păcate, e plină țara de astfel de exemple iar noi, cetățenii, nu ne mai învățăm odată minte!”
Vezi aici Video:

Catalin Leonte: A venit toamna se demontează și solarul. (Pasajul de la Fartec)
Video Brașov. Lucrările electorale abandonate deja de Primărie. „Muncitorii au lăsat în urmă molozul, gălețile, chiar și resturile de mâncare” 1

Previous Story

Brașov. Simona Halep îşi donează ziua de naştere pentru EduBuzz, autobuzul vechi și ruginit transformat în şcoală la Augustin

Next Story

Brașov. Medicul dan Grigorescu, replică pentru Ludovic Orban care a spus că-l „doare sufletul de Brașov” după ce George Scripcaru a pierdut mandatul de primar