Brașov. Simona Halep îşi donează ziua de naştere pentru EduBuzz, autobuzul vechi și ruginit transformat în şcoală la Augustin

Last Updated on octombrie 2, 2020 Simona Halep ajută doi învățători din Brașov care vor să transforme un autobuz într-un loc de învățare pentru copii.

Doi învăţători, Natalia Ginghina şi Adrian Secal, au licitat pentru un autobuz vechi cu scopul de a-l transforma într-un spaţiu de învăţare pentru cei peste 400 de copii înregistraţi pentru anul şcolar 2020-2021, în comună. Simona Halep s-a alăturat acum cauzei lor, denumită „Edubuzz”, şi şi-a donat ziua de naştere pentru ca acest proiect să prindă viaţă, anunță bzb.ro.

Brașov. Simona Halep îşi donează ziua de naştere pentru EduBuzz, autobuzul vechi și ruginit transformat în şcoală la Augustin 1

„Dacă ar fi să mă gândesc la un cadou pe care aş vrea să-l primesc de ziua mea, acesta ar fi să le arăt unor învăţători dintr-un sat al României cât de mulţi oameni le sunt alături. Aş vrea să-i ajutăm să transforme un autobuz ruginit, salvat de la fiare vechi, într-un afterschool pentru toţi copiii din sat. Orice contribuţie, oricât de mică, de la cât mai mulţi oameni din toate colţurile lumii, le-ar da curaj celor doi tineri şi ar face din aniversarea mea o sărbătoare cu adevărat reuşită”, a spus Simona Halep.

Ea şi-a propus să obţină peste 120.000 de lei pentru acest proiect, iar până acum a strâns din donaţii peste 47.000 de lei.

Melania Medeleanu: „🚌 Un autobuz vechi, ruginit și cu roți cu genunchii moi nu te duce prea departe. Asta în cazul fericit în care se urnește!

✨ Fără școală, încurajare și oameni buni prin preajmă, visurile nu trec de marginea Augustinului, un sat lung de 5 kilometri de pe undeva din Brașov.
Dar, un autobuz hărtănit se va transforma în spațiu de învățare în care sute de copii vor putea începe să descopere și să viseze la Zile mai Bune.

❤️ E Octombrie, luna în care Zi de Bine susține Edubuzz.
Ce înseamnă una ca asta? Simplu: se ia autobuzul betegit, se adaugă doi visători – învățători cu har, pasiune și mare drag de copii, apoi se dă șfară-n țară cum că-n mațele fierătaniei stau ascunse povești care abia așteaptă să fie scrise și spuse.

Sunt poveștile copiilor de pe ulițele satului, copii care nu știu să socotească stelele și nici să citească în ele. Caietele, de le-au ajuns vreodată în mâini, între timp s-au pierdut, s-au rupt, s-au rătăcit.

Doi învățători, Natalia și Adrian, au văzut într-o zi anunțul că în Brașov se scoate la vânzare un autobuz scos din circulație. Au licitat, au câștigat, iar acum vor să-l transforme într-un spațiu educațional pentru copiii din Augustin. 

În Octombrie, Zi de BINE susține…. EduBuzz ! Dacă vrei să-ți donezi ziua de naștere pentru această cauză, intră AICI👇:
https://ziuata.galantom.ro/…/fundraising_pages/create…”
May the dreaming begin! Liber la visat!

Previous Story

Jean Paler, internat într-un spital din Brașov: „Îmi fac nevoile într-o găleată, nu am cu ce s-o dezinfectez. E un scaun cu găleată, pe post de urinar”

Next Story

Video Brașov. Lucrările electorale abandonate deja de Primărie. „Muncitorii au lăsat în urmă molozul, gălețile, chiar și resturile de mâncare”