Jean Paler, internat într-un spital din Brașov: „Îmi fac nevoile într-o găleată, nu am cu ce s-o dezinfectez. E un scaun cu găleată, pe post de urinar”

Last Updated on octombrie 2, 2020 Jean Paler se plânge de condițiile grele dintr-un spital din Brașov. El a fost internat miercuri, după ce a acuzat probleme cardiace. El a fost testat  și pentru Covid-19.

”Sunt de ieri la o izolare mai grea decât ăia de fac infracțiuni. A venit o doctoriță și mi-a pus câteva întrebări legate de starea mea medicală. În rest, nimeni nu te întreabă de vorbă. Nu exista condiții. Sunt cu nervii la pământ din motivele astea”, spune Jean Paler, citat de Click. 

Jean Paler, internat într-un spital din Brașov: „Îmi fac nevoile într-o găleată, nu am cu ce s-o dezinfectez. E un scaun cu găleată, pe post de urinar” 1

Nici de toaletă nu beneficiază: ”Îmi fac nevoile într-o găleată, nu am cu ce s-o dezinfectez. E un scaun cu găleată, pe post de urinar”. Celebrul actor a ajuns la acest spital din cauza unor probleme cardiace:”Am venit la spital pentru inimă și ce mă supără și m-am trezit izolat și cu test Covid-19. Inima au lăsat-o pe plan secund. D-abia fac câțiva pași și obosesc”.

Artistul are serioase probleme cardiace. În 2012, a suferit un preinfarct. Ca să-i salveze viața, medicii Spitalului Județean Brașov i-au montat trei stenturi (n.r- un dispozitiv flexibil care se introduce în interiorul unei artere prin care fluxul sanguin este redus. Rolul lui este de a permite sângelui să circule fără niciun obstacol).

Previous Story

Cât de bogat este Allen Coliban, primarul Brașovului?

Next Story

Brașov. Simona Halep îşi donează ziua de naştere pentru EduBuzz, autobuzul vechi și ruginit transformat în şcoală la Augustin