Jador se mută la Brașov. „Pentru că-mi plac oamenii. Sunt cu mai mult bun simț, sunt simpli, e altceva față de București”

Last Updated on octombrie 21, 2020 Artistul Jador a decis să renunțe la viața de București și să se mute la Brașov. L-au convins oamenii de aici care sunt altfel față de cei de la București.

„Mă mut în Brașov pentru că-mi plac oamenii. Sunt cu mai mult bun simț, sunt simpli, e altceva față de București, acolo e prea multă agitație. N-am visat în viața mea că o să am o casă așa mare.

Jador se mută la Brașov. „Pentru că-mi plac oamenii. Sunt cu mai mult bun simț, sunt simpli, e altceva față de București” 1

Eu am fost amărât, am dormit în pat cu toți frații mei. Îmi place totul aici, apartamentul e mișto, o să fie bârlogul meu de liniște. O să-mi chem toți prietenii la mine, la petrecere. Îi mulțumesc lui Dumnezeu, mă bucur mult că o să-mi iau o casă la Brașov”, a spus artistul în cadrul emisiunii ”Jador Adevărat”, potrivit spynews.

Acum Jador se poate distra și bucura într-o casă cu etaj, cu o terasă foarte mare, dar și de un confort excelent, căci noua locuință vine la pachet cu tot ceea ce trebuie: de la lingură la electrocasnice, fiind necesară doar mutarea imediată a noului proprietar.

Previous Story

Brașov. Parcări mai scumpe în centru, ca la Viena, Budapesta, Praga. Mihai Nanu: „Parcarea zonală în orașele cu apă caldă din Europa”

Next Story

Brașov, Cluj și București sunt cele mai poluate orașe din România și Europa cu o substanţă cancerigenă de mare risc