Foto/Video Brașov. Autobuzul ruginit este transformat în școală. Melania Medeleanu: „4 zile si un sfert au trecut de cand a pornit operatiunea Edubuzz:)”

Last Updated on octombrie 5, 2020 Un autobuz, vechi și ruginit, este transformat în loc de învățare pentru sute de copii sărmani din localitatea Augustin, Brașov.

EduBuzz: „Cum prindem câteva ore libere, cum mai meșterim câte ceva”
Foto/Video Brașov. Autobuzul ruginit este transformat în școală. Melania Medeleanu: „4 zile si un sfert au trecut de cand a pornit operatiunea Edubuzz:)” 1

Foto/Video Brașov. Autobuzul ruginit este transformat în școală. Melania Medeleanu: „4 zile si un sfert au trecut de cand a pornit operatiunea Edubuzz:)” 2

Foto/Video Brașov. Autobuzul ruginit este transformat în școală. Melania Medeleanu: „4 zile si un sfert au trecut de cand a pornit operatiunea Edubuzz:)” 3

Foto/Video Brașov. Autobuzul ruginit este transformat în școală. Melania Medeleanu: „4 zile si un sfert au trecut de cand a pornit operatiunea Edubuzz:)” 4

Dacă ești născut în octombrie vrei să-ți donezi ziua de naștere pentru această cauză, intră AICI👇:
https://ziuata.galantom.ro/…/fundraising_pages/create…
❤️ Poți să susții cauza și cu un SMS de 2 euro/lună la 8845. Trimiți cuvântul SUS și zilele acestor copii se vor schimba în BINE. Precis! Poate fi o plată unică sau una recurentă, tu alegi.
Mulțumim că ne auzi. Și poate dai și vestea mai depaarte, ar fi un ajutor extraordinar!

Melania Medeleanu: „4 zile si un sfert au trecut de cand a pornit operatiunea Edubuzz:)
Am clipit de doua ori si 508, Rapciuga noastra a infulecat jar si incepe sa se transforme. Parcat la atelier, scoate praf pe nari si din burta incep sa-i iasa cele netrebuincioase: scaune ruginite si cuie care pleaca la fiare vechi. In locul lor vor rasari banci, scaunele si canapele, sistem de incalzire, tabla si jocuri multe – cea mai frumoasa cale de a invata.

De ziua educatiei noi cautam un designer de interior care sa ne ajute sa aranjam cat mai bine spatiul mic din autobuzul transformat in afterschool pentru copiii din Augustin.

Idei avem si noi dar bine ne-ar mai prinde un specialist!
Stie cineva pe cineva?:) Da-i tag de-l stii om bun si dornic sa dea o mana de ajutor!”
Vezi aici Video:

Previous Story

Brașov. George Scripcaru, termen astăzi în apelul din dosarul penal „Skoda”. Îl iartă și judecătorii de la Ploiești?

Next Story

Spitalul modular ATI a fost pus în funcțiune. Fundația Hera: „Astăzi ne bucuram ca toate parțile implicate si-au făcut pana la urma treaba si brașovenii (si nu numai) pot fi tratați într-un spital care îndeplinește toate standardele medicale europene”