Brașov. George Scripcaru, termen astăzi în apelul din dosarul penal „Skoda”. Îl iartă și judecătorii de la Ploiești?

Last Updated on octombrie 5, 2020 George Scripcaru este nevoit astăzi să dea din nou ochii cu judecătorii, de această dată în dosarul „Skoda”. Cazul a ajuns în faza de apel și se judecă la Curtea de Apel Ploiești

În prima instanță, fostul primar al municipiului Brașov a fost achitat pentru abuz în serviciu, iar fostul director al RATBV, Cristian Radu, a primit 2 ani de închisoare cu suspendare, cu termen de supraveghere de 2 ani.

Brașov. George Scripcaru, termen astăzi în apelul din dosarul penal „Skoda”. Îl iartă și judecătorii de la Ploiești? 1

Sentinţa de pe data de 1 iulie 2019 a Tribunalului Braşov a fost atacată cu apel, iar cauza ar fi trebuit să fie soluționată de Curtea de Apel Brașov, anunță mytex.ro.

George Scripcaru este judecat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz în serviciu, dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată, și participație improprie la abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul folos necuvenit.

În același dosar, este trimis în judecată și fostul director al R.A.T. Brașov, Cristian Radu, pus sub acuzare și trimis în judecată pentru abuz în serviciu, dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată.

Inculpații au fost trimiși în judecată de procurorii anticorupție în noiembrie 2016, informează un comunicat al DNA, remis presei.

Previous Story

Brașov. Se deschide Mall-ul AFI din Centrul Civic. Altex deschide acolo al treilea magazin din oraș

Next Story

Foto/Video Brașov. Autobuzul ruginit este transformat în școală. Melania Medeleanu: „4 zile si un sfert au trecut de cand a pornit operatiunea Edubuzz:)”