Spitalul modular ATI a fost pus în funcțiune. Fundația Hera: „Astăzi ne bucuram ca toate parțile implicate si-au făcut pana la urma treaba si brașovenii (si nu numai) pot fi tratați într-un spital care îndeplinește toate standardele medicale europene”

Last Updated on octombrie 5, 2020 După un blocaj total al autorităților brașovene, Spitalul Modular ATI a fost pus în funcțiune în curtea Spitalului Județean. Acesta este construit de Fundația HERA, pe nedrept ignorată de autorități.

Fundația HERA: „Inceputul pandemiei ne-a prins in plina pregatire a lansarii Fundatiei HERA la Brasov. Totul s-a oprit brusc, dar doar pentru moment. Nu am putut sta deoparte si am initiat acest proiect al spitalului modular Covid19 la Brasov.

Spitalul modular ATI a fost pus în funcțiune. Fundația Hera: „Astăzi ne bucuram ca toate parțile implicate si-au făcut pana la urma treaba si brașovenii (si nu numai) pot fi tratați într-un spital care îndeplinește toate standardele medicale europene” 1

A fost primul proiect important Hera si cel care “ne-a lansat” de la sine.
Astăzi ne bucuram ca toate parțile implicate si-au făcut pana la urma treaba si brașovenii (si nu numai) pot fi tratați într-un spital care îndeplinește toate standardele medicale europene.

Multi ne-au intrebat ce are a face sanatatea emotionala cu construirea unui spital. Le-am raspuns atunci si raspundem scurt si acum: sanatatea fizica si cea emotionala sunt foarte strans legate si se influenteaza reciproc. Iar aceasta va fi o tema despre care urmeaza sa vorbim pe larg, intr-un viitor foarte apropiat.
Multumim tuturor celor care ne-au fost alaturi!

Ramaneti aproape! Muncim la lansarea urmatorului proiect. De data aceasta la nivel national, dar tot #CuOameniPentruOameni

Cu multumiri,
Camelia Clem & Florenta Danila”

Previous Story

Foto/Video Brașov. Autobuzul ruginit este transformat în școală. Melania Medeleanu: „4 zile si un sfert au trecut de cand a pornit operatiunea Edubuzz:)”

Next Story

Breaking: 1591 de cazuri noi de Covid-19, la doar 6537 de teste prelucrate în ultimele 24 de ore. Situația în Brașov