Brașov. Tu ce ai face? Mihai Nanu: „Prima măsură pe care aș lua-o dacă aș fi Allen Coliban, ar fi desființarea locurilor de parcare destinate angajaților Primăriei”

Last Updated on octombrie 11, 2020 Brașovenii așteaptă cu nerăbdare ca noul primar să-și preia mandatul. Aceștia îi trimit diverse propuneri cu speranța că vor fi ascultați.
Allen Coliban: „Primarul bun nu este acela care le știe pe toate, care își impune voința cu orice preț. Ci acela care invită la dialog, care ascultă, care recunoaște că e loc de mai bine și are capacitatea de a învăța lucruri noi”

Mihai Codruț Nanu: „Prima măsură pe care aș lua-o dacă aș fi Allen Coliban, ar fi desființarea locurilor de parcare destinate angajaților Primăriei, cu excepția a 5-6 funcționari care chiar au nevoie de mașină de serviciu la dispoziție (primar, viceprimari, șeful de la Drumuri, cel de la Urbanism, etc)”

Brașov. Tu ce ai face? Mihai Nanu: „Prima măsură pe care aș lua-o dacă aș fi Allen Coliban, ar fi desființarea locurilor de parcare destinate angajaților Primăriei” 1

Anisia C.: Sustin ideea!!!
Sau, relocarea sediului primariei.

Daniela M.: Doamne, cineva in asentimentul meu. Cum poți sa te duci la o instituție a statului, și sa plătești parcarea( in cazul in care , găsești loc)? In Belgia, ai gratuit 30 de minute când te duci la primărie, finanțe, poliție etc. Gratuitatea o ai, punând in geam acest “ceas”, pe care -l iei de la primărie . Locurile din fata primăriei, trebuiesc eliberate și folosite de cetățeni, plătitori de taxe.
Brașov. Tu ce ai face? Mihai Nanu: „Prima măsură pe care aș lua-o dacă aș fi Allen Coliban, ar fi desființarea locurilor de parcare destinate angajaților Primăriei” 2

Christian S.: „Eu a-si renunta la ideea pietonala de la Liceul Unirea si a-si face dublu sens cu am fost scurt timp, intre Star si Modarom”.

Marius P.: Toate locurile de parcare sa fie libere de dispozitive!!sa fie trecute orele cind vine proprietarul !!!

Nicolae V.:Acolo dorim parcare publica, pentru mijloace de transport nepoluante deoarece la cativa metri este parcul copiilor . Mamele care au votat au votat sa nu le mai inece copii cu fum tartanii din primarie

Previous Story

Brașov. George Scripcaru intră în afaceri, renunță la politică

Next Story

Foto Brașov. Un microbuz de călători a ars ca o torță în autogară