Brașov. Tu ce ai face? Mihai Nanu: „Prima măsură pe care aș lua-o dacă aș fi Allen Coliban, ar fi desființarea locurilor de parcare destinate angajaților Primăriei”

Brașovenii așteaptă cu nerăbdare ca noul primar să-și preia mandatul. Aceștia îi trimit diverse propuneri cu speranța că vor fi ascultați.
Allen Coliban: „Primarul bun nu este acela care le știe pe toate, care își impune voința cu orice preț. Ci acela care invită la dialog, care ascultă, care recunoaște că e loc de mai bine și are capacitatea de a învăța lucruri noi”

Mihai Codruț Nanu: „Prima măsură pe care aș lua-o dacă aș fi Allen Coliban, ar fi desființarea locurilor de parcare destinate angajaților Primăriei, cu excepția a 5-6 funcționari care chiar au nevoie de mașină de serviciu la dispoziție (primar, viceprimari, șeful de la Drumuri, cel de la Urbanism, etc)”

Brașov. Tu ce ai face? Mihai Nanu: „Prima măsură pe care aș lua-o dacă aș fi Allen Coliban, ar fi desființarea locurilor de parcare destinate angajaților Primăriei” 1

Anisia C.: Sustin ideea!!!
Sau, relocarea sediului primariei.

Daniela M.: Doamne, cineva in asentimentul meu. Cum poți sa te duci la o instituție a statului, și sa plătești parcarea( in cazul in care , găsești loc)? In Belgia, ai gratuit 30 de minute când te duci la primărie, finanțe, poliție etc. Gratuitatea o ai, punând in geam acest “ceas”, pe care -l iei de la primărie . Locurile din fata primăriei, trebuiesc eliberate și folosite de cetățeni, plătitori de taxe.
Brașov. Tu ce ai face? Mihai Nanu: „Prima măsură pe care aș lua-o dacă aș fi Allen Coliban, ar fi desființarea locurilor de parcare destinate angajaților Primăriei” 2

Christian S.: „Eu a-si renunta la ideea pietonala de la Liceul Unirea si a-si face dublu sens cu am fost scurt timp, intre Star si Modarom”.

Marius P.: Toate locurile de parcare sa fie libere de dispozitive!!sa fie trecute orele cind vine proprietarul !!!

Nicolae V.:Acolo dorim parcare publica, pentru mijloace de transport nepoluante deoarece la cativa metri este parcul copiilor . Mamele care au votat au votat sa nu le mai inece copii cu fum tartanii din primarie