Brașov. George Scripcaru intră în afaceri, renunță la politică

Last Updated on octombrie 11, 2020 Fostul primar George Scripcaru a anunțat vineri că renunță la politică și va începe o carieră în afaceri. El spune că nu vrea nici măcar un loc de parlamentar, având un loc eligibil garantat de PNL.

Challenge-ul meu sunt proiectele pe care le-am pornit, pe care mi le doresc duse la îndeplinire, iar dacă acest lucru se va întâmpla voi fi mulțumit de ceea ce am realizat”, a spus Scripcaru, care a anunțat că va „veghea” punerea în practică a ideilor sale administrative din poziția de consilier local, informează Biz Brașov.

Brașov. George Scripcaru intră în afaceri, renunță la politică 1

„Am satisfacția că toate proiectele importante pentru Brașov sunt semnate și în linie dreaptă. Planul urbanistic general trebuie să fie integrat cu celelalte UAT-uri, având în vedere dezvoltarea Zonei Metropolitane.

Din punct de vedere macroeconomic, Brașovul are un grad de îndatorare mic, de 3%. Politic mi-am satisfăcut tot ce îmi doream. În Parlament nu vreau, pentru ca nu vreau un loc călduț. Ceea ce îmi doresc este sa se întâmple ce am început și este în derulare acum”, a mai spus Scripcaru, potrivit Brasov Metropolitan.

Întrebat ce va urma în parcursul său de viață dacă și-a anunțat deja epilogul politic, Scripcaru a dat de înțeles că va porni o carieră în antreprenoriat, fără a preciza domeniul în care va activa.

Previous Story

Brașov. Așa arată terasa de pe Mall-ul AFI din Centrul Civic. „Cea mai faină terasă cu vedere spre Tâmpa”

Next Story

Brașov. Tu ce ai face? Mihai Nanu: „Prima măsură pe care aș lua-o dacă aș fi Allen Coliban, ar fi desființarea locurilor de parcare destinate angajaților Primăriei”