Foto Brașov. Un microbuz de călători a ars ca o torță în autogară

Last Updated on octombrie 12, 2020 Pompierii au fost chemați de urgență duminică seara pentru a stinge un incendiu declanșat la un microbuz parcat în Autogara 2 din Brașov. Flăcările au avariat și un alt autovehicul.

Din fericire, s-a intervenit rapid, iar incendiul a fost lichidat în scurt timp, anunță Observator News.

Foto Brașov. Un microbuz de călători a ars ca o torță în autogară 1

Un alt microbuz care se afla parcat la o distanță foarte mică față de microbuzul cuprins de flăcări a fost ușor avariat.

„În jurul orei 19.00 am fost anunțați de izbucnirea unui incendiu la un microbuz, în Autogara 2 ( str. M. Viteazul- Stadionului).

Foto Brașov. Un microbuz de călători a ars ca o torță în autogară 2

La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă.

S-a intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului și exista pericolul de propagare și la alte mijloace de transport parcate. Un alt microbuz care se afla parcat la o distanță foarte mică față de microbuzul cuprins de flăcări și a fost ușor avariat. S-a intervenit atât cu apă, cât și cu spumă și incendiul a fost lichidat în scurt timp.

Foto Brașov. Un microbuz de călători a ars ca o torță în autogară 3

Din fericire în microbuz nu se aflau calători în momentul izbucnirii incendiului”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, mr. Ciprian Sfreja.

Previous Story

Brașov. Tu ce ai face? Mihai Nanu: „Prima măsură pe care aș lua-o dacă aș fi Allen Coliban, ar fi desființarea locurilor de parcare destinate angajaților Primăriei”

Next Story

Erwin Albu candidează independent la Camera Deputaților, după ce a fost dat afară din PNL