Brașov. Reacție. Primarul Allen Coliban, după deschiderea Mall-ului AFI din Centrul Civic

Last Updated on octombrie 21, 2020 Primarul Allen Coliban a reacționat pe Facebook după ce astăzi s-a deschis Mall-ul AFI din Centrul Civic. Tot astăzi, coincidență sau nu, masca devine obligatorie în toate spațiile publice, deschise sau nu.

Allen Coliban: „AFI este o realitate. La ora 15:00 s-a deschis pentru publicul larg. Apelul meu către brașoveni este unul de respectare a regulilor de distanțare socială, purtare a măștii, dezinfectare a mâinilor și evitare a aglomerației.

Brașov. Reacție. Primarul Allen Coliban, după deschiderea Mall-ului AFI din Centrul Civic 1

Am participat la conferința de presă de lansare pentru că este rolul meu să urez bun venit investitorilor în Brașov.

Azi am vorbit despre faptul că Centrul civic a avut prea mult timp aspectul unui șantier, iar acum acest lucru s-a schimbat. Totodată, AFI creează atât locuri de muncă, cât și oportunități de dezvoltare economică prin spațiile sale de birouri clasa A.

Pentru problemele pe care acest proiect le poate aduce, anticipate de o bună parte a societății civile, de USRPLUS și de cetățenii din zonă, vom găsi împreună soluții, în perioada următoare.

Pandemia de Covid-19 ne-a adus într-o situație pe care generația noastră nu a mai întâlnit-o.

Pe de o parte, ne confruntăm cu o criză medicală, azi ne-am apropiat de 5000 de cazuri/zi, pe de altă parte, amenințarea unei crize economice este din ce în ce mai puternică.

Nu putem nici să închidem tot pe o perioadă nedefinită și să stăm în case, dar nu putem nici să ne comportăm de parcă boala aceasta nu pune în pericol viețile noastre, ale tuturor.

În acest context, este nevoie ca autoritățile, mediul de afaceri și cetățenii să colaboreze pentru a ne putea continua viețile în siguranță, într-un ritm cât mai apropiat de normal.

Managementul AFI ne-a asigurat că își limitează capacitatea la o treime, că a pus în aplicare metode de termoscanare, reguli de distanțare socială și alte măsuri pentru ca oamenii care îi calcă pragul să fie în siguranță.

Avem nevoie de responsabilitate. Avem nevoie de coeziune.

Este momentul ca fiecare dintre noi să respecte regulile.
Din calitatea mea de primar, mă voi asigura că acest lucru se întâmplă din partea fiecărui actor social din Brașov.

Astfel, câștigăm noi toți.
#pandemie #responsabilitate #PrimăriaBrașovenilor”

Previous Story

Brașov. Ultima Ora. Masca Obligatorie și pe stradă. Măsuri urgente luate astăzi din cauza numărului mare de infectari

Next Story

Foto Brașov. Aglomerație la Mall-ul AFI, la deschidere. „Ma obligi sa port masca pe strada, …..nu lași copiii la școală….In schimb permiteți așa ceva?”