Foto Brașov. Aglomerație la Mall-ul AFI, la deschidere. „Ma obligi sa port masca pe strada, …..nu lași copiii la școală….In schimb permiteți așa ceva?”

Last Updated on octombrie 21, 2020 Brașovul nu are nicio șansă cu coronavirusul. În ziua în care s-a decretat mască obligatorie și în spațiile exterioare, sute de brașoveni s-au înghesuit să intre la noul Mall. Viața lor nu se mai putea desfășura normal dacă nu intrau azi la Mall. Iar de autorități ce să mai zici când un șef de la ISU Brașov merge la petreceri ilegale.

Mulți dintre cei aflați la coadă au purtat mască, dar distanța de siguranță de 1,5 metri nu a fost respectată de majoritatea clienților, anunță G4Media.
Foto Brașov. Aglomerație la Mall-ul AFI, la deschidere. „Ma obligi sa port masca pe strada, .....nu lași copiii la școală....In schimb permiteți așa ceva?” 1
(foto codlea-info.ro)

Foto Brașov. Aglomerație la Mall-ul AFI, la deschidere. „Ma obligi sa port masca pe strada, .....nu lași copiii la școală....In schimb permiteți așa ceva?” 2
(foto monitorulexpres.ro)

Ciprian M.: Astazi in Brasov! Conducatori de 2 lei, ce faceti cu noi?
Ma obligi sa port masca pe strada, imi dai amenda daca nu am masca…..nu lasi copiii la scoala…..
In schimb permiteti asa ceva? 🤬🤬🤬
Unde este distantarea sociala in aceasta postare?!
Cata bataie de joc la adresa noastra…

Foto Brașov. Aglomerație la Mall-ul AFI, la deschidere. „Ma obligi sa port masca pe strada, .....nu lași copiii la școală....In schimb permiteți așa ceva?” 3

Foto Brașov. Aglomerație la Mall-ul AFI, la deschidere. „Ma obligi sa port masca pe strada, .....nu lași copiii la școală....In schimb permiteți așa ceva?” 4
(foto Brindu P. “Distanțare socială “ la AFI, ora 14,30.)

Prefectura Brașov a prezentat situația epidemiologică:
În cele 7 centre locale din județul Brașov de testare COVID-19 s-au prelucrat 71.088 teste, dintre care 798 teste în data de 20.10.2020. Acestora li se adaugă testele recoltate în județul Brașov care au fost prelucrate la alte centre din țară.

■ 6.196 pacienți au fost declarați vindecați
■ 339 pacienți sunt internați în spitale, dintre care 28 la ATI
■ 1.153 persoane cu test pozitiv se află în izolare la domiciliu

■ 1.078 persoane sunt în carantină la domiciliu
■ 0 persoane în carantină instituționalizată

■ 251 persoane au decedat.
► Incidența cumulată a cazurilor confirmate de COVID-19 la 1000 de locuitori pentru ultimele 14 zile în județul Brașov, calculată de Direcția de Sănătate Publică potrivit art. 4 din Anexa 2 a H.G. 856/14.10.2020, este astăzi de 2,18.

Previous Story

Brașov. Reacție. Primarul Allen Coliban, după deschiderea Mall-ului AFI din Centrul Civic

Next Story

Foto Brașov. Mall-ul AFI, la o zi de la Marea Deschidere. „Ce a fost odinioară Hidromecanica e astăzi un colos din sticla luxos și scump”