Brașov. Ultima Ora. Masca Obligatorie și pe stradă. Măsuri urgente luate astăzi din cauza numărului mare de infectari

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a adoptat Hotărârea nr. 30/21.10.2020, privind instituirea unor măsuri suplimentare pentru reducerea riscului de contaminare cu noul coronavirus la nivelul județului Brașov.

Printre aceste măsuri se numără:

– Obligativitatea purtării măștii de protecție pentru toate persoanele cu vârsta de peste 5 ani, în toate spațiile publice închise sau deschise din județul Brașov.

– Interzicerea organizării de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive etc.) în toate spațiile din județul Brașov cum ar fi – fără a se limita la acestea – saloane, cămine culturale, restaurante, baruri, cafenele, săli/corturi de evenimente.

– Interzicerea circulației persoanelor în județul Brașov în grupuri pietonale mai mari de 6 persoane care nu aparțin aceleiași familii, precum și formarea unor asemenea grupuri.

Brașov. Ultima Ora. Masca Obligatorie și pe stradă. Măsuri urgente luate astăzi din cauza numărului mare de infectari 1 Brașov. Ultima Ora. Masca Obligatorie și pe stradă. Măsuri urgente luate astăzi din cauza numărului mare de infectari 2 Brașov. Ultima Ora. Masca Obligatorie și pe stradă. Măsuri urgente luate astăzi din cauza numărului mare de infectari 3 Brașov. Ultima Ora. Masca Obligatorie și pe stradă. Măsuri urgente luate astăzi din cauza numărului mare de infectari 4

Revenim cu detalii!