Brașov. La Mall-ul AFI se deschide mâine un Burger King și un magazin ALTEX de 1 milion de euro

Last Updated on octombrie 20, 2020 Fast-foodul Burger King va deschide miercuri, 21 octombrie, o locație în Brașov, în Mall-ul AFI din Centrul Civic. Restaurantul de la Brașov ar urma să fie al cincilea al lanțului în România.

Burger King este operat, în România, de către polonezii de la AmRest, una dintre cele mai mari platforme europene de restaurante şi servicii alimentare, anunță Biz Brasov.ro.
Brașov. La Mall-ul AFI se deschide mâine un Burger King și un magazin ALTEX de 1 milion de euro 1

Retailerul electro-IT Altex a investit peste un milion de euro într-un nou magazin pe care îl va deschide, miercuri, în Braşov, se arată într-un comunicat de presă al companiei, transmis marţi AGERPRES.

Noul magazin este al doilea inaugurat în Braşov şi va fi amplasat în Mall-ul AFI, cel mai mare mall deschis anul acesta în România, pe o suprafaţă de peste 1.600 mp, potrivit AGERPRES.

“Acesta este dotat cu etichete electronice şi display-uri digitale pentru a asigura o mai mare vizibilitate a produselor şi ofertelor la raft. Soluţia de afişaj electronic reprezintă o strategie de business cu efecte imediate precum eficienţă maximă în schimbarea preţurilor, reducerea costurilor şi îmbunătăţirea experienţei clienţilor în magazin.

Totodată, noul centru de servicii Altex este dotat cu sisteme de iluminare cu LED, pentru eficientizarea consumului de energie. Cel mai nou centru de servicii din reţeaua Altex, localizat în centrul comercial Mall Afi Braşov, pe Bulevardul 15 noiembrie nr. 78, va funcţiona de luni până duminică, între orele 10:00 şi 22:00.

Miercuri, în ziua inaugurării, magazinul se va deschide de la ora 15:00 – /altex.ro/brasov/pag/. Pentru ziua inaugurării, noul centru Altex pregăteşte oferte speciale şi reduceri, iar primii clienţi vor primi un set de măşti de protecţie de 50 de bucăţi, la achiziţii de peste 150 de lei”, se menţionează în comunicat.

Previous Story

Braşovul nu mai are locuri libere la ATI, Judeţeanul e plin. Medicul Andreea Moldovan: „Noi suntem plini. Intrăm în gardă cu zero locuri. Situaţia este serioasă”

Next Story

Brașov. Allen Coliban nu este de acord cu proiectul lui George Scripcaru? 90 de milioane de euro pentru o Sală Polivalentă construită în mlaștină, mai scumpă decât Aeroportul Brașov!